Δολοφόνησαν στο Σούνιο τον οδηγό του σχολικού;




Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση και να εντοπίσουν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τον περίεργο θάνατο του Παναγιώτη Βόσσου 67 χρόνων.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ” εντόπισε τον άνδρα που βρήκε το πτώμα του σε δασική περιοχή του Σουνίου ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Από την έρευνα του «Τούνελ» στη γειτονιά και την πολυκατοικία του άτυχου Βόσσου στα Βριλήσσια, προέκυψαν στοιχεία που ήρθαν στο φως.

Ο ίδιος πριν χαθεί αντιλήφθηκε τυχαία πως τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό είχαν «κάνει φτερά». Στην προσπάθειά του να βρει το άτομο που τον έκλεψε, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς για να βρεθεί ενάμιση μήνα μετά νεκρός.



Φαίνεται πως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, κάποιος έβγαλε ξαφνικά από το σπίτι του στην οδό Παύλου Μπακογιάννη τον οδηγό και τον εξαφάνισε.

Το ρολό κοτόπουλο που είχε αγοράσει μία ημέρα πριν, βρέθηκε στον πάγκο της κουζίνας, έτοιμο για μαγείρεμα. Το μπουφάν του ήταν στο σπίτι και η πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη, κάτι που δε συνήθιζε.

«Τον βρήκα νεκρό στο δάσος…»

Ο περιπατητής που εντόπισε το πτώμα του άτυχου οδηγού στη θαμνώδη περιοχή κοντά στο πυροφυλάκιο Διάνθου, μίλησε αποκλειστικά στο «Τούνελ».

«Πήγα με τη σύζυγό μου στο σημείο για να μαζέψουμε μανιτάρια. Είδα δύο παπούτσια μαύρα αθλητικά και λίγο τα πόδια. Το πτώμα ήταν μπρούμυτα. Πήρα τέτοια τρομάρα που έφυγα τρέχοντας και αμέσως ειδοποίησα την Ασφάλεια. Ήρθαν οι αστυνομικοί και τους οδήγησα στο σημείο. Μου έρχεται ακόμα η εικόνα και μένω άυπνος τα βράδια», ανέφερε σοκαρισμένος ο μάρτυρας.

Στη γειτονιά του άτυχου Τάκη Βόσσου, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν μοναχικό και σοβαρό άνθρωπο που δεν έδινε ποτέ δικαιώματα.

«Έπαθα σοκ όταν το έμαθα. Είχα αρκετό καιρό να τον δω και προβληματιστήκαμε», είπε στην εκπομπή γειτόνισσά του.

«Του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό του…»

Ο ανιψιός του μοναχικού άνδρα από τα Βριλήσσια, μιλάει στο «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να φωτιστεί η σκοτεινή αυτή υπόθεση και να μάθουν τελικά τι συνέβη στον άνθρωπό τους.

«Είναι πολύ περίεργο το πώς έφτασε στο Σούνιο, που βρέθηκε νεκρός. Δεν είχε καμία σχέση με αυτήν την περιοχή. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα κλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του. Αυτή τη φορά όμως βρέθηκε ξεκλείδωτη. Και μόνο ότι έφυγε ξαφνικά, κάτι λέει. Κάποιος του είπε να βγει έξω. Και δε θα πήγαινε με κάποιον άγνωστο…», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμα και στα χρήματα που «έκαναν φτερά» από τον λογαριασμό του.

«Με την ιδιοκτήτρια του παιδικού όπου εργαζόταν είχαν φιλικές σχέσεις. Ήταν τριάντα χρόνια στο σταθμό. Εκείνη τον ενημέρωσε πως έγιναν κάποιες κινήσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό από κάτι μηνύματα που είδε στο κινητό που του είχε παραχωρήσει η ίδια. Αυτός δε γνώριζε για τα χρήματα που έλειπαν και γι’ αυτό ακύρωσε την κάρτα του. Αν ήταν δικά του τα έξοδα δε θα την ακύρωνε. Μιλάμε για πάνω από 40.000 – 50.000 ευρώ. Ο τραπεζικός του λογαριασμός έμεινε σχεδόν άδειος… Γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια. Θέλουμε να μάθουμε κι εμείς τι συνέβη. Μας τρώει. Θέλω δηλαδή να μάθω για ποιο λόγο έγινε ότι έγινε», πρόσθεσε.

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, απάντησε:

«Από τον παιδικό σταθμό του χρωστούσαν κάποια χρήματα. Είχαν θέματα με τα μηνιάτικα. Φαντάζομαι όπως όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις πλέον…», κατέληξε.

«Μία γυναίκα του έπαιρνε χρήματα…»

Ένας παλιός φίλος και γείτονας του άτυχου Παναγιώτη Βόσσου, μιλώντας στο «Τούνελ», τον περιγράφει ως έναν μετρημένο άνθρωπο που έκανε οικονομίες. Αναφέρεται σε μία οικονομική συναλλαγή που είχε το θύμα και θεωρεί πως μπορεί να σχετίζεται με την τραγική κατάληξή του.

«Πριν δύο χρόνια μου είπε να ρωτήσω κάτι τον γιο μου που είναι δικηγόρος. Είχε δώσει χρήματα εκεί που εργαζόταν και ήθελε να μάθει πώς μπορούσε να τα πάρει πίσω, γιατί δεν του τα έδιναν. Δεν είχε πάρει κάποια υπογραφή, αλλά είχε μαρτυρίες δύο φίλων του. Ήταν περίπου τριάντα με πενήντα χιλιάδες ευρώ. Από το πουθενά βρέθηκε να έχει κάνει ταξίδια στο εξωτερικό με την κάρτα του, χωρίς όμως να έχει φύγει ποτέ απ’ την Αθήνα. Ποιος χρησιμοποίησε την κάρτα; Μήπως κάποια γυναίκα που πιθανότατα εμπλέκεται; Εδώ κάτι μπάνια ήθελε να κάνει στην Αιδηψό και σκεφτόταν τα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Στην εκπομπή έφτασαν σοβαρές μαρτυρίες που θα βοηθήσουν την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι Αρχές εξετάζουν μετά από πληροφορία του «Τούνελ», ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο οδηγός. Εγκαταλείφθηκε στην περιοχή το ίδιο χρονικό διάστημα. Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.