Aυτό είναι το κοτέτσι στο Κορωπί – Οι “χρυσοί τενεκέδες” με τα 165.000 ευρώ (VIDEO)




Η ιστορία που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή το Live News θα μπορούσε να είναι και ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αν δεν είχαν ήδη συλληφθεί οι δύο κλέφτες των «χρυσών τενεκέδων». «Έβαλα τα λεφτά μέσα στον τενεκέ και αποφάσισα να τα θάψω δίπλα από το κοτέτσι. Το βράδυ της 28ης Αυγούστου πήγα στο σημείο και χωρίς να το πω σε κανέναν άρχισα να σκάβω. Έθαψα τον τενεκέ με τα χρήματα.

Σκοπός μου ήταν να τα αφήσω εκεί για να είναι ασφαλή επειδή θα λείπαμε για διακοπές. Δεν ήθελα να είναι τα χρήματα μέσα στο σπίτι», λέει ο 52χρονος αγρότης, όπως μεταδίδει το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η δυσάρεστη έκπληξη
Γυρίζοντας, όμως από τις διακοπές του, οι τενεκέδες με τα 165.000 είχαν κάνει φτερά, με τις υποψίες να πέφτουν στους 3 έμπιστους εργάτες του…

«Όταν επέστρεψα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να δω εάν ήταν όλα όπως τα άφησα. Δυστυχώς όμως τα είχαν κλέψει.



Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι οι μονοί που θα μπορούσαν να το έχουν κάνει, να γνωρίζουν ότι είχα βάλει εκεί τα λεφτά και να τα κλέψουν ήταν οι τρεις εργάτες που έμεναν κοντά στο σημείο.»

Οι 3 εργάτες αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, αλλά όταν εξαφανίστηκαν, ο 52χρονος απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Στα κινητά των δύο δραστών βρέθηκαν selfies με τους χρυσούς τενεκέδες και εμβάσματα των χρημάτων στο Πακιστάν.

Η αστυνομία αναζητεί ακόμα άτομο, Ινδικής καταγωγής.

Στα χέρια της αστυνομίας δύο από τους τρεις δράστες
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, που κατηγορούνται ότι συμμετέχουν σε συμμορία που διέπραξε την κλοπή σε βάρος του αγρότη. Μάλιστα, αυτό που φαίνεται να πρόδωσε τους δράστες είναι ότι πραγματοποιούσαν μεταφορές χρημάτων στη χώρα καταγωγής τους με μεγάλη συχνότητα.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.