Αυτές είναι οι πλέον καταζητούμενες γυναίκες της Αττικής




Είναι ψηλές, εντυπωσιακές, αεράτες και με μεγάλη πειθώ. Κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας με γούνες και ψηλοτάκουνες γόβες, επιτίθενται σε ηλικιωμένες γυναίκες, εισβάλλουν σε σπίτια και αρπάζουν θησαυρούς.

Σύμφωνα με το prothema.gr, πρόκειται για μια θηλυκή συμμορία χρυσοδάκτυλων που τα τελευταία δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει πολλαπλά χτυπήματα και έχει βγάλει χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα. Οι λησταρχίνες είναι πλέον καταζητούμενες, καθώς η παρατηρητικότητα και η εμπειρία ενός αξιωματικού της Ασφάλειας Εξαρχείων ήταν η αιτία να ταυτοποιηθούν και να έχουν πλέον την Αστυνομία στο κατόπι τους.

Η πρώτη επίθεση της συμμορίας των τριών γυναικών κατεγράφη στις 22 Δεκεμβρίου του 2018, όταν εισέβαλαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένων του Κέντρου και άρπαξαν από διαμαντένια σκουλαρίκια, διαμαντένιους σταυρούς και μαργαριταρένια κολιέ μέχρι γόβες Prada αξίας 500 ευρώ και σπάνιες συλλογές αμερικανικών και ελληνικών νομισμάτων.

Έκτοτε οι περιγραφές των τριών γυναικών, που άλλοτε εμφανίζονται ως ομάδα και άλλοτε χωριστά, έχουν αποτυπωθεί σε πολλές καταγγελίες, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι σε κάθε επίθεση εφαρμόζουν διαφορετικό modus operandi για να ξεγελούν τα θύματά τους. Το «protothema.gr» παρουσιάζει αναφορές από ενημερωτικά σημειώματα των Αρχών αλλά και φωτογραφικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες και κινητά. Δείτε περισσότερα στο protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.