“Ανατροπή στη Γλυφάδα”: Δήλωση του Τάσου Ταστάνη για το άνοιγμα των σχολείων




Με τα πισωγυρίσματα της κυβέρνησης άνοιξαν πάλι τα σχολεία στις 11/1. Επιμένουμε και απαιτούμε επαναλαμβανόμενα τεστ στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στους μαθητές ιδιαίτερα σε όσους έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε άμεσους διορισμούς εκπαιδευτικών ώστε να μειωθούν οι μαθητές ανά τμήμα.

Κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων στη σχολική κοινότητα. Να αναλάβει το Κέντρο Υγείας της Γλυφάδας συντονιστικό ρόλο στην καταπολέμηση του covid – 19.  Να δημιουργηθεί επιτέλους το παράρτημα του κέντρου Υγείας στην Τερψιθέα! Ποιες οι ενέργειες του Δήμου;

Είναι τεράστια η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που περιορίζεται στο να επιχαίρει που οι μάσκες έφθασαν στα σχολεία πέντε μήνες μετά την έναρξη του σχολείου και δεν έχει προβεί σε καμιά ενέργεια πίεσης για την αναγκαία αύξηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και την αραίωση των τάξεων.

Συνεχίζουμε και επιμένουμε ότι η μόνη απάντηση στην πανδημία είναι η ενίσχυση και η υπεράσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.