Τα κάλαντα των Χριστουγέννων ακούστηκαν σε όλη τη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στη Γλυφάδα βρέθηκε τρόπος να ακουστούν τα κάλαντα σε κάθε γειτονιά. Από νωρίς το πρωί και για οκτώ ώρες το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας κάνει βόλτες σε όλη την πόλη από τη θάλασσα ως το βουνό και λέει τα κάλαντα, μεταφέροντας σε κάθε σπίτι τη χαρά και το γιορτινό κλίμα, παραμονή Χριστουγέννων.

Είναι μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, με συντονίστρια την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Άννυ Καυκά. Και είναι κάτι που το χάρηκε πολύ ο κόσμος. «Φέτος τα παιδιά δεν χτυπούν το κουδούνι για να αναγγείλουν στο «αρχοντικό» μας «Χριστού τη Θεία Γέννηση». Περνάει, όμως, από κάθε γειτονιά, το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας, για να μην λείψει ο παραδοσιακός ήχος από τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από κανένα!

Από το πρωί σήμερα ξεκίνησε το τρενάκι μας, με οδηγούς δύο Αη Βασίληδες και φορτωμένο με αγαπημένες εορταστικές μελωδίες, για να ακουστούν τα κάλαντα σε κάθε γωνιά της πόλης μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Δυστυχώς τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό δεν επέτρεψαν ούτε στην εξαιρετική Φιλαρμονική του Δήμου μας να συμμετέχει στο δρώμενο αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία κι ευτυχία».



«Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας η φετινή. Το τρενάκι μας δίνει λίγη χαρά που τόσο έχουμε ανάγκη. Ο κόσμος ακούει τα κάλαντα, βγαίνει στα μπαλκόνια, βγάζει φωτογραφίες. Κατορθώσαμε και δημιουργήσαμε και φέτος ένα κλίμα γιορτινό, με σύμμαχό μας τον καιρό. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλους», σημειώνει η Άννυ Καυκά. Όλοι ευχόμαστε να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλουν αυτές οι έκτακτες συνθήκες. Χρόνια Πολλά !

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.