“Ο Βασιλιάς του Ιπποδρόμου του Φαληρικού Δέλτα” – Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποχαιρετά τον πατέρα του




O Bασίλειος Κωστέτσος με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον πατέρα του, Στέργιο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Ο Στέργιος Κωστέτσος, ήταν δάσκαλος οδήγησης αλλά και ο καλύτερος χρονομέτρης «ρολόι» διεθνώς στις Ιπποδρομίες.

Αγαπούσε με πάθος τα άλογα, τον αποκαλούσαν “Βασιλιά του Ιπποδρόμου” και μάλιστα αρθρογραφούσε ως “Δάσκαλος” στο «Εθνοσπόρ» της εφημερίδας Έθνος. Δείτε την ανάρτησή του:

Ο «Δασκαλος»…..
Θα είχα να γράψω πολλά και ακόμα περισσότερα για τον Πατέρα μας….που ορφανέψαμε απο αυτόν σήμερα….
Ο «Βασιλιάς και η Ψυχή»του Ιπποδρόμου του Φαληρικού Δέλτα Έσβησε……σήμερα…
Ο Πατέρας μας ο Θρυλικός «Δάσκαλος» που απο το τιμόνι του πέρασαν Θρύλοι που τους έβγαλε διπλώματα οδήγησης μια και ο πατέρας του είχε ιδρύσει την πρώτη σχολή οδήγησης στην Ελλάδα το 1935 απο τον Στέλιο Καζαντζίδη Τζενη Βάνου Μαιρη Λίντα Μαιρη Χρονοπούλου κ.α μέχρι την Πεγκυ Ζήνα Ελενη Μενεγακη Έλενα Κουντούρα….και πολλοί πολλοίιιιι άλλοι….
Η «παντοτινή του αγάπη» όμως ήταν τα ωραιότερα πλάσματα του κόσμου τα άλογα που έγραψε Ιστορία για αυτά…. «ως Δάσκαλος» που δημοσιογράφουσε στο «Εθνοσπόρ» της εφημερίδας Έθνος για Χρόνια!….
θα ανταμώσουμε πάλι μπαμπά μας σε μια άλλη διάσταση….κάποια στιγμή που δεν αργεί…!γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα!….Πολυ γρήγορα….



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.