Νέα Σμύρνη: Webinar παρουσίασης του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Webinar παρουσίασης του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη, που διοργάνωσαν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το Envolve Entrepreneurship.

Στην συζήτηση συμμετείχε πλήθος εκπαιδευτικών, μαθητών που έδειξαν έντονα το ενδιαφέρον τους για αυτή την πρωτοπόρα δράση. Στο webinar παρουσιάστηκε η διαδικασία εγγραφής και συμμετοχής στον Διαγωνισμό, τα εργαλεία που υπάρχουν στην διάθεση των ομάδων και λύθηκαν σημαντικές απορίες.

Στη συζήτηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ. Δήμητρα Νάνου ενώ τον Δήμο Νέας Σμύρνης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Δημοτικής Περιουσίας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, οποίος είναι και υπεύθυνος για αυτή την συνεργασία.

Και οι δύο δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για το διαγωνισμό και εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι τέτοιες δράσεις που αφορούν τα παιδιά συμβάλλουν στην ανάπτυξη πλήθους δεξιοτήτων και πρέπει να υποστηρίζονται στο έπακρο. Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.