Καρέ- καρέ η δράση αδίστακτων ληστών (VIDEO)
Απίστευτες σκηνές στο Νέο Ηράκλειο. Κάτοικοι άρχισαν να φωνάζουν και να πετούν αντικείμενα από το παράθυρο σε ληστές που εισέβαλαν σε γραφεία εταιρίας

Ένοικοι πολυκατοικιών έχουν εντοπίσει τους διαρρήκτες που έχουν εισβάλλει σε εταιρεία στο Νέο Ηράκλειο. Καλούν την αστυνομία, ενώ μια γυναίκα προσπαθεί πετώντας μια γλάστρα να σταματήσει έναν από τους δράστες.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Λίγα λεπτά νωρίτερα οι κακοποιοί είχαν φτάσει με δύο αυτοκίνητα και αφού έσπασαν τη τζαμαρία με βαριοπούλες και τσεκούρια έδεσαν το ρολό με ιμάντα στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα ώστε να το σπάσουν.

Δευτερόλεπτα μετά μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας κοινοχρήστων ψάχνοντας για μετρητά σε συρτάρια και την ταμειακή μηχανή.

Τουλάχιστον δύο από τους δράστες παίζουν τον ρόλο του τσιλιαδόρου έξω από την επιχείρηση.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχουν εντοπίσει ένα κουτί που εκτιμούν ότι έχει χρήματα. Ο συναγερμός της εταιρείας έχει χτυπήσει και οι ένοικοι των γύρω πολυκατοικιών προσπαθούν να τους σταματήσουν.

Οι εξι δραστες πανικοβλητοι επιβιβάζονται άρον άρον στο ένα αυτόκινητο και απομακρύνονται …Παρατούν το άλλο στο σημείο. Οι ανδρες της αστυνομιας τους αναζητουν στη Δυτικη Αττικη. (Πηγή: megatv.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.