Ενέδρα θανάτου στην Ηλιούπολη – Γάζωσαν με σφαίρες 38χρονο




Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δύο εκτελεστές είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα στην οδό Θερμοπυλών, στην Αγία Μαρίνα. Μόλις εμφανίστηκε άρχισαν να τον πυροβολούν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον 38χρονο θανάσιμα τραυματισμένο στο δρόμο. Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο σημείο ήδη έχουν βρεθεί 6 κάλυκες. Ο 38χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είχε δεσμούς με γνωστό “νονό” της νύχτας.

Σύμφωνα με το sputniknews.gr, η δολοφονία αυτή φαίνεται να είναι ένα ακόμη αιματοβαμμένο επεισόδιο στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων που δρουν στα κυκλώματα εκβιαστών και «νονών» της νύχτας.

Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν γνωστός στις διωκτικές αρχές για συμμετοχή σε σπείρα που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων και είχε συλληφθεί σε μια μεγάλη υπόθεση το 2015. Τότε είχε συλληφθεί με έναν ακόμη σεσημασμένο για εκβιασμούς και προστασίες, ο οποίος πρόσφατα γλίτωσε από θαύμα όταν δέχτηκε βροχή πυροβολισμών σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στα Νότια Προάστια.



Aκολουθούν εικόνες από το σημείο: Νίκος Χριστοφάκης/zougla.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.