Έφυγε ο κανονιέρης της θρυλικής “Μπάρτσα” Δημήτρης Αμοργιανιώτης




Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Αμοργιανιώτης ο επιθετικός που φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Μπάρτσα (ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου) την δεκαετία του 80′.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Έφυγε ένας τεράστιος φίλος! Αντίο Δημήτρη Αμοργανιώτη
Το διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και ο πρόεδρος, Τάσος Τσακόγιωργας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη Αμοργανιώτη, ο οποίος πριν από μερικές ώρες ταξίδεψε για την… γειτονιά των αγγέλων. Επρόκειτο για πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που τίμησε τη φανέλα μας και διακρίθηκε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του αλλά και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του εντός των τεσσάρων γραμμών. Ήταν από τους ανθρώπους που ξεχώριζε για την προσωπικότητα και την καλοσύνη του και σίγουρα η απώλεια είναι τεράστια για ολόκληρη την περιοχή του Αγιου Δημητρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του συμπαίκτη του Αλέξανδρου Δασκάλου:

Χαρούμενος, καλοκάγαθος, με άπλετη αίσθηση του χιούμορ και ακόμα μια πιο μεγάλη αγκαλιά για εμάς τους φίλους του, αλλά και με αγάπη στους ανθρώπους.Αυτός ήταν ο Δημήτρης Αμοργιανιωτης. Ο δικός μας «Μήτσος». Ο συναθλητης, και πιστός φίλος Ο συναγωνιστής και μόνιμος συνεργός στις παιδικές και εφηβικές αταξίες. Το άκακο γελαστό παιδί που έμεινε παιδί και σκόρπιζε απλόχερα από το περίσσευμα αλλά και το υστέρημα της ψυχής του. Ίδιος από τα μικρά του χρόνια ως το τέλος. Το τέλος που ήρθε πρόωρα και μας γέμισε όλους θλίψη.Στο καλό Μητσάρα θα έχεις παντα μια θέση στην καρδιά μου όσο αυτή θα χτυπάει.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.