Δυάδα από EuroLeague και EuroCup




Εξαιρετική ήταν η χθεσινή μέρα για την στήλη, καθώς έγινε το τρία στα τρία! Η Χολόν πέρασε από τη Λευκορωσία νικώντας την Τσμόκι Μινσκ, η Σολέ όχι μόνο δυσκόλεψε, αλλά νίκησε την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την νίκη της Μπανταλόνα επί της Ούνιξ Καζάν μας έδωσε τη δυάδα διπλασιασμού, ενώ ο Μάρκους Φόστερ έπαιξε για μόλις 12 από τα 50 λεπτά του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ και έτσι το Under 12.5 στο άθροισμα των πόντων, ριμπάουντ και ασίστ πέρασε πολύ εύκολα…

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Όλα όσα θες να μάθεις για το sportingbet casino

Πάμε στα σημερινά, όπου τα ματς μπορεί να είναι περισσότερα, αλλά οι επιλογές είναι λιγότερες και έτσι κατέληξα σε μια δυάδα. Αρχίζουμε από την EuroLeague και τον αγώνα Βιλερμπάν – Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί δεν έχουν αρχίσει καλά την χρονιά, καθώς έχουν χάσει αρκετά παιχνίδια στο τέλος, ωστόσο στο τελευταίο διάστημα δείχνουν να ανακάμπτουν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει μετράει αρκετές επιστροφές και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος για να μείνει στο κυνήγι της οχτάδας, οπότε θεωρώ ότι η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη μέσα στη Γαλλία και επιλέγω το «διπλό» του 1.60.



Στο EuroCup, θα ασχοληθώ με τον αγώνα Τρέντο – Γκραν Κανάρια. Ο τέταρτος όμιλος της διοργάνωσης είναι πολύ μπερδεμένος, καθώς πέρα από τις Τρέντο και Γκραν Κανάρια διεκδικεί την πρωτιά και η Τσεντεβίτα. Οι Ισπανοί ταξίδεψαν για την Ιταλία με αρκετά σημαντικά προβλήματα, αφού είναι τραυματίες οι βασικοί Αλμπισί και Κοστέλο, λύθηκαν τα συμβόλαια των Φεράρι και Γουάιλι και δεν έχει ενσωματωθεί με την ομάδα ο Κιλπάτρικ. Η Τρέντο χρειάζεται και τη διαφορά των 11+ πόντων για να σκαρφαλώσει στον όμιλο,  την οποία δεν ξέρω αν θα πάρει, αλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο 1.70.  Βάζω τα δύο παραπάνω σημεία σε μια δυάδα, η οποία δίνει απόδοση 2.72 και την βάζω στις επιλογές μου με σχετικά συντηρητικό ποντάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.