Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου: Περήφανοι για τη νίκη της Μαρίας Πρεβολαράκη




Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη, νικώντας στον τελικό των 53 κιλών στις γυναίκες!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 53κ. Γυναικών επικράτησε με 5-1 της Ζάσινα από την Πολωνία, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε από την αρχή με μεγάλη διάθεση και στόχο να επιβληθεί κατά κόρον της Ζάσινα. Η άριστη ψυχολογία και τακτική της τής έδωσαν πλεονέκτημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της. Το τελικό 5-1 της έφερε το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε μια παγκόσμια διοργάνωση, χωρίς να έχει χάσει σημείο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έστειλε παγκοσμίως το μήνυμα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως, αν όλα πάνε καλά, θα πρωταγωνιστήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



H Mαρία Πρεβολαράκη, δημότισσα Μοσχάτου – Ταύρου, έκανε περήφανη την πόλη της. Δείτε τι ναφέρει ο δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου:

“Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται ένα κορίτσι της πόλης μας, η Μαρία Πρεβολαράκη! Η συμπολίτισσα μας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης που διεξάγεται στο Βελιγράδι, στην κατηγορία των 53 κιλών. Το αστείρευτο ταλέντο, η επίμονη δουλειά και το αψεγάδιαστο ήθος της οδηγούν την Πρωταθλήτριά μας στην θέση που της αξίζει, ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Με υγεία, θα την χαρούμε και στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι για σένα, Μαρία”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.