Bουλευτές του Σύριζα επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου




Σήμερα Πέμπτη 31/12/2020 οι βουλευτές του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία του Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Ιωάννης Μουζάλας, Ιωάννης Μπαλάφας, Ραλλία Χρηστίδου και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου.

Συνάντησαν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα που -και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο- βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, που καθημερινά προσπαθούν να κρατούν τις πόλεις καθαρές, που συμβάλλουν στη διατήρηση ενός καλού επιπέδου ζωής.

Οι βουλευτές αφού τους ευχαριστήσαν για την κρίσιμη προσφορά τους στην καθαριότητα και τη δημόσια υγεία, συζητήσαν μαζί τους και τους δηλώσαν τη στήριξή τους στη διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.

Τους βουλευτές συνόδευσε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Κώστας Χαρίτος, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Αμαλία Αθανασοπούλου, η αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Αγγελική Βισβίκη.



Την Αντιπροσωπεία του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία υποδέχθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Ιωάννης Αντωνάκης και Γεώργιος Μακαριγάκης, καθώς και ο Προέδρος των εργαζομένων Δημήτριος Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.