Ασκληπιείο Βούλας: Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού




Aπό τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι και ο αναπληρωτής διοικητής του “Ασκληπιείου Βούλας”, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Μαζί του εμβολιάστηκαν και αρκετοί υγειονομικοί.

Το νοσοκομείο των νοτίων προαστίων είναι ένα από τα πέντε της χώρας στα οποία θα πραγματοποιούνται εμβολιασμοί. Δείτε την ανάρτηση του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη:

“Σήμερα ανέτειλε για όλους μια ημέρα χαράς, μια ημέρα αισιοδοξίας, μια ημέρα ελπίδας!

Από σήμερα το στοίχημα της διαχείρισης της πανδημίας, μετατρέπεται σε συμβόλαιο «Ελευθερίας» όλης της ανθρωπότητας.



Και, σήμερα, το Γ.Ν «Ασκληπιείο Βούλας» επελέγη τιμητικά να αποτελέσει το ένα από τα πέντε νοσοκομεία της χώρας που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους μιας υγειονομικής περιπέτειας που, εδώ και έναν χρόνο, άλλαξε τις ζωές όλων μας προς το χειρότερο.

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις υποδείξεις των ειδικών, εμβολιάστηκα από τους πρώτους, κατά του κορονοϊού.

Μαζί μου -σε μια, επίσης, συμβολική κίνηση- εμβολιάστηκαν και αρκετοί υγειονομικοί. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά του covid, όλους αυτούς τους μήνες.

Μέσα στους επόμενους μήνες, πρέπει να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Είναι πρόκληση εθνική, είναι ευθύνη ατομική. Προκειμένου να επανακτήσουμε την χαμένη μας «κανονικότητα», προκειμένου να ανακτήσουμε τις ζωές μας!

Και το νοσοκομείο μας τη μάχη αυτή θα τη δώσει -και πάλι- με όλες του τις δυνάμεις! Ευρισκόμενοι -και πάλι- στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένοι και πάλι να πετύχουμε. Καλή «Ελευθερία» σε όλους μας”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ασκληπιείο Βούλας: Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

  • 29/12/2020 at 1:35 μμ
    Permalink

    Και γιατί αυτό είναι είδηση; Και γιατί να κάνει ο κ. Βουγιουκλάκης εμβόλιο τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το έχουν πραγματικά ανάγκη;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.