Ζευγάρι ηλικιωμένων καταγγέλλει ότι τους έκλεψαν 200.000 ευρώ από το πατάρι (VIDEO)
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι φοβήθηκε τα capital controls και αποφάσισε ότι τα λεφτά τους θα ήταν πιο ασφαλή… μαζί τους. Έκαναν όμως λάθος.

Σκέφτηκαν πως αν τα κρύψουν σε δυο τενεκέδες στο πατάρι του εξοχικού τους στο Πόρτο Ράφτη, δεν θα τα έβρισκε κανείς. Δυστυχώς, έκαναν λάθος. Όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, 200.000 ευρώ έκαναν… «φτερά!».Στο MEGA μίλησε ο άνδρας που υποστηρίζει ότι έχασε τους χρυσούς τενεκέδες. «Ήταν ένα εφάπαξ της γυναίκας μου που δούλευε στον Δήμο Αθηναίων 35 χρόνια, πρώτον. Δεύτερον ήταν από κληρονομιά, δύο διαμερίσματα. Τα είχαμε ακουμπήσει εκεί, τότε με τα capital control και από εκεί παίρναμε και κυκλοφορούσαμε. Αυτός που τα έχει πάρει, πιθανώς να ήξερε ότι κυκλοφορούμε με χρήμα από τις τράπεζες» ανέφερε ο καταγγέλων.

«Κανείς δεν ήξερε για τα λεφτά»
Σύμφωνα με την καταγγελία, μυστήριο παραμένει το πώς κάποιος κατάφερε να πάρει τα χρήματα, που ήταν πακεταρισμένα μέσα σε τενεκέδες καθώς, όπως ισχυρίζονται, το σπίτι, δεν είχε κανένα ίχνος παραβίασης.

«Η κόρη μου μόνο έχει κλειδιά, και εμείς, δεν έχει κανένας άλλος και το συγγενικό περιβάλλον, δεν ξέρει κανένας ότι εμείς εκεί είχαμε αφήσει χρήματα» συμπλήρωσε.

Η καταγγελία της 76χρονης γυναίκας στην αστυνομία, έγινε ενάμιση μήνα μετά το περιστατικό. Κι αυτό γιατί, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου είχε διαπιστώσει πως έλειπαν κάποια χρήματα, όταν ξαναπήγε στο Πόρτο Ράφτη, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, κατάλαβε ότι έλειπαν… κι άλλα. Το σύνολο: 200.000 χιλιάδες ευρώ.

«Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, με αυτά τα χρήματα που είχαμε, ήταν να περάσουμε, να μπορούμε να τρώμε και να κυκλοφορούμε. Αν σας πω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει ούτε πεντάρα, ούτε για να μπορέσουμε να κινηθούμε… τι να σας πω, και το φαγητό μας ακόμα δανεικό το παίρνουμε» συμπλήρωσε ο σύζυγος της 76χρονης.

Για τους αστυνομικούς ωστόσο, παραμένει μυστήριο τόσο η καθυστέρηση της καταγγελίας, όσο και το γεγονός ότι ο δράστης δεν πήρε 100.000 ευρώ και 90 χρυσές λίρες που παρέμειναν στο εξοχικό…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.