Ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου




Έπειτα από μακρόχρονες προσπάθειες και συστηματική συνεργασία του Δήμου με την ‘Εταιρεία Διανομής Αερίου, ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου (εκατέρωθεν λεωφ. Αλίμου).

“Όπως μας έχει ενημερώσει η εταιρεία του Φυσικού Αερίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο 6 χιλιομέτρων, μέχρι το τέλος του έτους” αναφέρει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
“Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα από την οδό Μελπομένης και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα στις οδούς Ουρανίας, Θάλειας, περιμετρικά στον λόφο Θεσμοφορίων κ.λπ. Το δίκτυο θα επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα.
Παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μας να μην παρκάρουν οχήματα στους χώρους των εργασιών, ώστε να μην δημιουργούνται εμπόδια στην εκτέλεση του έργου.
Ο Δήμος μας θα είναι συνέχεια παρών στις εργασίες, ώστε να επιλύουμε προβλήματα, να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας και να συνδράμουμε στην άψογη αποκατάσταση του οδοστρώματος.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Εταιρεία Διανομής Αερίου και τη Διοίκησή της για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία. Περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου έρχονται το 2021″.

Ανδρέας Κονδύλης: Επέκταση 26 χιλιομέτρων του δικτύου φυσικού αερίου στον Άλιμο

Εκατοντάδες είναι τα αιτήματα των κατοίκων του Αλίμου, μέσω της πλατφόρμας «ΘΕΛΩ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ» που έχει δημιουργήσει ο δήμος σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ενέργειας «Διανομή Αερίου Αττικής».



Τα αιτήματα αυτά ο Δήμος Αλίμου τα προωθεί οργανωμένα στην εταιρεία «Διανομή Αερίου Αττικής». Εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων που δικαιολογούν την επέκταση του Δικτύου, η εταιρεία «Διανομή Αερίου Αττικής» θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στην εκτέλεση τεχνικού έργου για την επέκταση του Δικτύου στην γειτονιά/οδό της πόλης, όπου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για εγκατάσταση.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/10/2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε ότι τα στοιχεία που παρουσίασε η δημοτική αρχή, είχαν θετική ανταπόκριση από την Εταιρεία με αποτέλεσμα να ανακοινωθούν εργασίες επέκτασης του δικτύου.

“Όλη αυτή η προσπάθεια είχε θετικά αποτελέσματα, αφού η Εταιρεία ανακοίνωσε εργασίες επέκτασης του δικτύου της στον παλαιό Άλιμο και στην περιοχή, γύρω από τον λόφο Πανί” είπε ο δήμαρχος

“Θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο έργο συνολικού μήκους 6 χιλιομέτρων, ενώ η εταιρεία για το 2021 έχει αναγγείλει επέκταση του δικτύου και στο Κάτω Καλαμάκι, συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων και το 2022 αντίστοιχου μεγέθους έργο στο Άνω Καλαμάκι”.

Ο Ανδρέας Κονδύλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του με την εξέλιξη αυτή, και τόνισε πως οι υπηρεσίες του δήμου θα επιβλέπουν τα έργα ώστε να γίνουν γρήγορα και ολοκληρωμένα, χωρίς κακοτεχνίες στους δρόμους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.