Ξεχειλίζει η οργή για τους βανδαλισμούς στον Άλιμο




Αυτή είναι μια από τις εξελιξεις στο βανδαλισμό των δημόσιων χώρων του Αλιμου. Η συγκεκριμένη photo είναι από το παρκακι με τα όργανα γυμναστικής στην οδό ΚΝΩΣΣΟΥ, με τα απομεινάρια της χθεσινοβραδινης διασκέδασης μερικών στερημενων ανθρωπαριων.

Κάποιοι άλλοι κάφροι κάνουν τα ίδια ακριβώς από πάνω, στην Υψηλαντου και Λευκωσίας, έξω από τα σχολεία. Μάλιστα, η Υψηλαντου είναι πίστα επίδειξης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, σουζας και κόντρας, drifting, φωνών, φασαρίας και καταστροφών… ΚΆΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΕΔΏ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. FAST & THE FURIOUS made in Alimos. Η αστυνομία του Αλιμου παίζει τάβλι και το 100 έχει δεχθεί χιλιάδες κλήσεις για τη συγκεκριμένη φιέστα των ηλιθιων και κάνεις δεν κάνει τίποτα…

Στις εκατό κλησεις έρχεται ένα περιπολικό με 2 φοβισμένους αστυνομικούς. Βέβαια, όταν κάποια στιγμή το 100 έλαβε κληση για βραδυνή εισβολη στo νηπιαγωγείο, κατέφθασαν άμεσα 5 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και με περιττό ζήλο και καταδρομικη επιχείρηση κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ένα ζευγαράκι εφήβων που χαμουρευοταν! ΕΎΓΕ!!! Όλα αυτά απλά προστίθενται στο ποτ-πουρι με τους βανδαλισμούς των σχολείων και κάθε είδους καταστροφή της δημόσιας περιουσίας. Η οποία μας ανήκει γιατί την έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να την πληρώνουμε γιατί…. η δημοτική αρχή γνωρίζει, η αστυνομία γνωρίζει και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ.

Και όλοι οι αρμόδιοι έχουν την καραμέλα “κι εμείς τι να κάνουμε? αυτή είναι αρμοδιότητα του…” Ο αρμόδιος, του αρμόδιου, τον αρμόδιο, ω αρμόδιε. Και φυσικά δεν είναι μόνο η καταστροφή, αλλά και η ανεξέλεγκτη φασαρία. Ο Αλιμος εξελίσσεται σε Bronx όπου 10 μαϊμούδες έχουν αποκαλύψει την ανικανότητα όλων των αρμοδιων να τις αντιμετωπισουν… Τις μαϊμούδες. Οι κάτοικοι έχουν κάνει τη δουλειά τους. Ψήφισαν, καλουν την αστυνομία κάθε βράδυ, έχουν κάνει επώνυμες καταγγελίες, έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, στο Α. Τ. Αλιμου, στην τροχαία και πληρώνουν τα παχυλα δημοτικά τους τέλη. Άλλωστε, από δω και πέρα δεν είναι δική τους δουλειά να αντιμετωπίσουν την καφρίλα των ανεγκεφαλων ούτε καλά καλά να βρουν οι ίδιοι τις λυσεις.



Αυτή είναι δουλειά των “αρμοδίων” οι οποίοι στο συγκεκριμένο θέμα έχουν αποδειχθεί από ανεπαρκείς έως ανύπαρκτοι. Γιατί, δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι να αστυνομευουν ή να βγαινουν έξω με κονταρια να παίρνουν κεφάλια, ούτε οι καθαριστές να καθαρίζουν τα σκουπίδια των τενεκεδοκεφαλων οι οποίοι επιδεικτικά δηλώνουν ότι είναι άρχοντες αφού ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ.

Ουτε είναι δουλειά των κατοίκων να συντονίσουν – με μια στοιχειώδη ευφυΐα και αρμοδιότητα – ως ΣΥΝΟΛΟ, ως ΔΗΜΟΣ μια “πιεση” προς την αστυνομία για την αντιμετώπιση των φαινομένων. Ούτε είναι δουλειά τους να βρουν τον τρόπο να τοποθετηθούν κάμερες για την ασφάλεια των ανθρώπων και την επιτήρηση των εγκαταστάσεων.

Ούτε είναι δουλειά τους να βρουν τον τρόπο να τοποθετηθούν ΧΤΙΣΤΑ ΣΑΜΆΡΙΑ στους επικίνδυνους δρόμους, ειδικά μπροστά σε 4 σχολεία. Αυτή είναι δουλειά όσων είναι η δουλειά τους. Με την αναλγησία όλων των αρχών στο συγκεκριμένο ζητημα, πέρα από τα ατυχήματα, οι κάφροι θα γίνουν πιο κάφροι κι εμείς θα συνεχίζουμε να ανεβάζουμε φωτογραφιουλες τη μία μέρα από τα επιτεύγματα του Δήμου για να τον επαινεσουμε και την επόμενη από τις καταστροφές και τη συμπεριφορά των παραβατων για να τους κατηγορησουμε ότι μας τα χάλασαν. Και η ιστορία θα συνεχίζεται… ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ. Επιτέλους, καν’τε κάτι… Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι? Markos KagioklakisΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ξεχειλίζει η οργή για τους βανδαλισμούς στον Άλιμο

  • 03/11/2020 at 12:28 μμ
    Permalink

    Σε αρκετά σημεία του δήμου συμβαίνει αυτό το χάλι. Στην γειτονιά μου προς το 1ο γυμνάσιο η λύση του δήμου ήταν να περιφράξει το πάρκο αντιαισθητικά σαν στρατόπεδο για να κλειδώνει το βράδυ.
    Για μια χούφτα ανεγκέφαλους κάγκουρες πληρώνουμε όλοι.
    Με τόσες φθορές που καλείται ο δήμος συνέχεια να αποκαθιστά και τα υψηλά δημοτικά τέλη που πληρώνουμε, εφόσων η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της, θα έπρεπε να υπάρχει δημοτική αστυνομία ή έστω συνεργασία με εταιρία σεκιουριτι να περιπολεί στα σημεία που συγκεντρώνονται.

    Απαντήστε
    • 07/11/2020 at 1:55 πμ
      Permalink

      Και περιμένετε τα παιδιά να σας ακούσουν ? Όταν έκαναν τα παιδιά κατάληψη και απαιτούσαν λογικά πράγματα επιβάλλετε την άποψη σας κυριοι, τώρα μην μιλάτε καθόλου.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.