Πως βρέθηκε το αγοράκι κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου




Τραγωδία στο Καματερό. Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα ένα 6χρονο αγοράκι ρομά τραυματίστηκε θανάσιμα, την ώρα που μαζί με τη μητέρα του και τη θεία του αποβιβαζόταν από λεωφορείο της γραμμής 711 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πλατεία Αττικής – Ζωφριά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το άτυχο παιδί κατέβηκε στη στάση, που βρίσκεται στη λεωφόρο Φυλής 84, οι πόρτες έκλεισαν, όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο και το αγοράκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες! Συγγενείς του θύματος καταγγέλλουν στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο ότι ο οδηγός του λεωφορείου, φοβούμενος την οργή των συγγενών, εγκατέλειψε το λεωφορείο και διέφυγε. Το αγοράκι διακομίσθηκε στο Παίδων, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά στα τραύματα του.

Ο οδηγός της ΟΣΥ, που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς και κρατείται σε Τμήμα Τροχαίας της Δυτικής Αττικής. Για λόγους ασφαλείας η διοίκηση της ΟΣΥ έδωσε εντολή ν’ αποσυρθούν όλα τα λεωφορεία των γραμμών που εκτελούν δρομολόγια στην περιοχή του Καματερού και της Φυλής, ενώ φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις το αμαξοστάσιο στα Άνω Λιόσια.

Τραγωδία στο Καματερό. Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα ένα 6χρονο αγοράκι ρομά τραυματίστηκε θανάσιμα, την ώρα που μαζί…



Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Σωτηρόπουλος στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.