Πλήρης υποστήριξη του “ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία” στον Κώστα Χαρίτο




Πλήρης είναι η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία προς τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Κώστα Χαρίτου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο την δημιουργία σύγχρονων δημοτικών κινήσεων που να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας, με στόχο την διεύρυνση και τις συνεργασίες.

Το «Άνω Κάτω» εδώ και καιρό δεν εκφράζει την πολιτική της προοδευτικής συμμαχίας στα τοπικά ζητήματα του Αλιμου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μια ομάδα που πρόσκειται στην προηγούμενη επικεφαλής Ελένη Μπελια, απαιτούσε από τον Επικεφαλής Κώστα Χαρίτο να πάρει ακραίες θέσεις στο Δημοτικό Συμβουλίο, σε αντίθεση με τις κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ.



Η παράταξη «Άνω Κάτω» έχει αυτοδιαλυθεί με διαφοροποίηση του επικεφαλής, του μισού Συντονιστικού και πολλών μελών.

Η «Συντονιστική Επιτροπή» του “Άνω Κάτω” δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση, έβγαλαν μονοί τους ανακοίνωση καταγγελίας και έκαναν την δική τους Γενική Συνέλευση. Μια μικρή ομάδα υποστηρικτών της προηγούμενης επικεφαλής.

Τα μέλη που έφυγαν από το Άνω Κάτω, όπως ο ίδιος ο επικεφαλής του σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσουν σε ίδρυση νέας παράταξης καθως το brand name του “Άνω Κάτω” είναι πλέον «πολιτικά ξοφλημένο».

Δείτε την πολιτική δήλωση του Κώστα Χαρίτου:

Για να έχουμε πραγματική αλλαγή χρειάζεται χρόνος. Κάθε φορά που κάνουμε ένα βήμα μπροστά, υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την κατάσταση και τα προνόμια τους. Έχουμε όμως υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά, στην διεύρυνση, στην αναβάθμιση, στην εμβάθυνση της δημοκρατία. Στόχος μας είναι μία πλατιά δημοτική κίνηση που θα αγκαλιάζει, θα εκφράζει και θα εκπροσωπεί όλους τους προοδευτικούς κατοίκους του Αλίμου. Μία πλατιά κίνηση δημοκρατικών πολιτών.

Μια πορεία που έχει μόλις ξεκινήσει και δεν μπορεί πλέον να ανακοπεί.

Σας ευχαριστώ,  

Κώστας Χαρίτος  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.