Πένθος στην ΕΛΑΣ για το θάνατο του Μιχάλη Βετούλη




Οι παλιότεροι τον θυμούνται για το αγωνιστικό ύφος και ήθος. Ένας από τους πιο τους δυναμικούς συνδικαλιστές αξιωματικούς, που μόχθησαν για τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των αστυνομικών και όχι μόνο των βαθμοφόρων.

Η είδηση του θανάτου του μέσα από την ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος κι επίτιμος πρόεδρος της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από το bloko.gr.

Διαβάστε τη συλληπητήρια ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ.
 

Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε σήμερα έναν πρωτεργάτη του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, διακεκριμένο στέλεχος και εν συνεχεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, προδρόμου φορέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.



Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας μας και Επίτιμος Πρόεδρος, Μιχάλης Βετούλης, «έφυγε» από τη ζωή μετά από μια μακρά άνιση μάχη με την επάρατο. Θα βρίσκεται όμως πάντα στις καρδιές όλων μας για τους νικηφόρους και ελπιδοφόρους αγώνες που μας χάρισε ως νεαρός Υπαστυνόμος το 1988, όταν ξεκίνησε μαζί με άλλους συναδέλφους το συνδικαλιστικό μας εγχείρημα, αλλά και στη συνέχεια από διάφορα αξιώματα, παλεύοντας για την επίτευξη των οραμάτων του.

Αγωνίστηκε με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, κόντρα στις προκαταλήψεις της εποχής, για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.

Προτίμησε τον ανηφορικό δρόμο της σύγκρουσης με ποικιλώνυμα συμφέροντα και άφησε πίσω του πλούσιες περγαμηνές, υποδείγματα συνδικαλιστικής ευπρέπειας, αξιοπιστίας και τεκμηριωμένης συνδικαλιστικής δράσης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Θα διατηρήσουμε ζωντανή στην καρδιά μας την αγωνιστική φλόγα και τη ζέση του Ανθρώπου, του Αξιωματικού και φίλου Μιχάλη Βετούλη.

Καλό ταξίδι Μιχάλη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.