Ο Γιάννης Σγουρός αποχαιρετά τον Κλεάνθη Τσιρώνη που τον νίκησε ο κορωνοϊός
Ο Γιάννης Σγουρός – Επικεφαλής Παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, αποχαιρετά τον πρόεδρο της Βαρβακείου Αγοράς Κλεάνθη Τσιρώνη που έφυγε από τη ζωή, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό:

Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη και οδύνη τον πρώην Πρόεδρο της Βαρβακείου Αγοράς Κλεάνθη Τσιρώνη που έφυγε σήμερα νωρίς το πρωί από τη ζωή.Ο Κλεάνθης Τσιρώνης ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος, την εντιμότητα και τους αέναους αγώνες του για την ανάδειξη και αναβάθμιση της Κεντρικής Αγοράς της Αθήνας, για την προάσπιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των κρεοπωλών και παραγωγών χωρίς ποτέ να παραγνωρίζει τα δικαιώματα του πολίτη καταναλωτή, τα οποία άλλωστε πάντα φρόντιζε να αναδεικνύει με τον πλέον πρόσφορο τρόπο.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την ειλικρίνεια και ευθύτητά του προσφέροντας παράλληλα κοινωνικό έργο δια της παροχής αγαθών σε αδύναμες οικονομικά ομάδες πληθυσμού.

Ως ενεργός προοδευτικός πολίτης, δήλωνε πάντα παρών στα κοινά και υπήρξε υποψήφιος της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις της Περιφέρειας Αττικής. Εκφράζουμε στην οικογένεια του Κλεάνθη Τσιρώνη τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας. Καλό ταξίδι παλιέ μας φίλε…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.