Νέα Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του Δημήτρη Κοντζέ




Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Δημήτρη Κοντζέ, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Νέα Σμύρνη με τον συνδυασμό του Γιώργου Λαρίσση και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δ.Κοντζές στην ανάρτηση του έγραψε:
«Κάτι κόπρους που σκούζουν στο πολυτεχνείο δεν τους ξέρεις μάλλον. Αυτοί τρώνε τις φάπες. Αντε και στα τραινα»
Η αναφορά του «αντε και στα τραινα» ευθέως και σαφώς παραπέμπει στα τρένα των Ναζί που μετέφεραν τους Εβραίους στα κρεματόρια των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης όπου και τους εξόντωναν.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά τη διαγραφή του:

Ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου.



Εκπροσωπώντας το «νέο ήθος» της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή «άντε και στα τρένα». Οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας.

Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό! Απαιτούμε την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζε και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει άμεσα.Ο Δ. Κοντζές έχει κατεβάσει τη σελίδα του στο facebook, ώστε να μην εμφανίζεται η ανάρτησή του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.