“Μπούκωσε” το eshop του Jumbo και κατεβάζει ρολά




Ρολά κατεβάζει το ηλεκτρονικό κατάστημα των Jumbo, λόγω τεράστιου όγκου παραγγελιών, και έτσι οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να αγοράζουν απο το eshop προϊόντα έως και τις 26 Νοεμβρίου.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους λάτρεις των παιχνιδιών καθώς το eshop των Jumbo, κατεβάζει προσωρινά ρολά, έτσι λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών δεν μπορεί πλεον να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές!

Οσοι επιθυμούν λοιπόν να αγοράσουν παιχνίδια και όχι μόνο, από τη μεγάλη αλυσίδα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, καθώς τότε το eshop θα είναι ξανά διαθέσιμο για αγορές!


Όποιος επισκέπτεται μάλιστα το e-jumbo.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας, βλέπει το μήνυμα που αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. (Πηγή: dikaiologitika.gr)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.