Κλαίει όλος ο Υμηττός για τον θάνατο του προέδρου, Νίκου Μποζίκη – Τον νίκησε ο κορωνοϊός




Μετά το ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Υμηττού του Δήμου Δάφνης – Υμηττού Νικόλαου Μποζίκη, ο οποίος κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο « Γ.Ν.Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», νικημένος από τον κορωνοϊό, σε ένδειξη πένθους, σε όλα τα δημοτικά κτίρια του Δήμου οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.

Ο δήμαρχος Τάσος Μπινίσκος, αποχαιρετά τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη:

Έφυγε σήμερα τα χαράματα για την γειτονιά των αγγέλων, γιατί ένας επίγειος άγγελος ήταν, ο Νίκος, ο Νίκος μας, ο Πρόεδρος, ο Φίλος μου. Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια σε λέξεις αλλά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ καμία που να μπορούν να περιγράψουν αυτό που νιώθω. Θέλω τόσα πολλά να γράψω αλλά τα μάτια μου τρέχουν συνεχώς και δεν μ’ αφήνουν. Ήσουν εκεί πάντα ρε Νικόλα, δίπλα σε όλους, να βοηθήσεις, να τρέξεις, να βρεις λύσεις. Έδινες απλόχερα αγάπη σε όλον το κόσμο χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Σε είχα δίπλα μου και ένιωθα ασφάλεια. Με προστάτευες σαν να ήμουν γιος σου. Όταν μ’ έβλεπες στεναχωρημένο μου χτύπαγες την πλάτη και μου έλεγες προχώρα, η ζωή έχει κι ανηφόρες. Όταν μ’ έβλεπες χαρούμενο, η χαρά σου ήταν διπλή. Τέτοιος άνθρωπος ήσουν. Θα μου λείψεις πολύ ρε μπαγάσα, ρε Μποζίκαρε γιατί έτσι μου άρεσε να σε λέω. Ξέρω, ότι κι από εκεί ψηλά πάλι θα με προσέχεις. Μου το είχες υποσχεθεί άλλωστε κι εσύ τον λόγο σου τον τηρείς.Γεια σου φίλε μου, γεια σου Μποζίκαρε. Καλό σου ταξίδι.

😢ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ😢😢ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΜΟΥ😢Α ρεεε Νικολάρα μου😢Σοκαρισμένος με βαθειά θλίψη και πόνο ενημερώθηκα πριν λίγο από τον δημοτικό σύμβουλο Δάφνης-Υμηττού κ.Νίκο Ντίνος ότι ο αγαπημένος μου φίλος Νίκος Μποζίκης Nikos Bozikis Σήμερα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή, ύπουλα χτυπημένος από τον Κορωνοϊό.Διαγνώστηκε πριν 14 ημέρες ως οριακά θετικός ασθενής από τον COVID-19 και παρέμενε στην κατοικία του με ήπια συμπτώματα.Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ντίνος επικοινώνησε μαζί του από τις πρώτες ημέρες για να του μεταφέρει ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Στην τελευταία μάλιστα επικοινωνία τους, την προηγούμενη Τετάρτη, όπως αναφέρει στον Νίκο Ντίνο αισθανόταν κάπως καλύτερα και ανέμενε το δεύτερο Τεστ που θα γινόταν σήμερα Δευτέρα! Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.Ο Νικολάκης μου ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Υμηττού.Μέχρι πριν λίγες μέρες μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων που μου έστελνε την ώρα της εκπομπής και καλαμπουρίζαμε.Α ρε αγαπημένε μου Νικόλα… Δεν μπορώ να το πιστέψω, ένας άνθρωπος, όλο καλαμπούρι, ζωντάνια, κέφι. Δεν γίνεται να το πιστέψω.😢😢 platon denezakis



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.