Εικόνες-σοκ με κρεμασμένο σκυλί στην Κερατέα




Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την Κερατέα με φιλόζωους να βρίσκουν σκυλί κρεμασμένο από ένα σκοινί και σε άθλια κατάσταση. Δείτε την ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας Προκρις

Σημερα 1η Νοεμβριου 2020 ειδοποιηθηκαμε απο κατοικους της Κερατεας οτι σε βολτα τους σε αγροτικη περιοχη του οικισμου Ρουτζερι Κερατεας βρηκαν σκυλο δεμενο, εγκαταλελειμμενο.

Οταν πηγαμε για να δουμε το ζωο, δεν ηταν δεμενο, αλλα κρεμασμενο, αποστεομενο που μαρτυραει τις πολλες μερες που θα ηταν κρεμασμενο με σχοινι (θηλια,κομπο).Ισα που στεκοταν στα πισω ποδια του, ειχε κρεμασει το κεφαλακι του και περιμενε τον Θανατο. Το κορμι του γεματο μυγες, και σκουλικια.

Ο λαιμος του πληγωμενος απο την θηλια. Αιμα απο την μυτη. Προκειται για μια θηλυκια σκυλιτσα, χωρις microchip, οχι μικρη σε ηλικια. Την ξεδεσαμε με δυσκολια, και με δυσκολια κοψαμε το σχοινι, προσπαθοντας να μην της κανουμε παραπανω κακο! Αφεθηκε στα χαδια μας, χαιδευαμε το αποστεομενο κορμακι της. Της δωσαμε ηπιε νερο, και την μεταφεραμε σε πανσιον για τις πρωτες βοηθειες. Καθαριστηκε απο τα σκουλικια, καθως και η πληγη στο λαιμο.



Αυριο θα μεταφερθει για εξετασεις και αν χρειαστει νοσηλεια. Γνωριζει καποιος την σκυλιτσα? Γνωριζει καποιος το γεγονος? ας μην γινομαστε συνενοχοι! Αυριο θα γινει καταγγελια στο Α.Τ Κερατεας.
Την περιοχη οποιος το εκανε την γνωριζε καλα!
Δεν ξερουμε το ονομα της μικρουλας! Ας την φωναζουμε λοιπον Αργυρουλα!

Η Αργυρουλα θα χρειαστει την βοηθεια σας,ας της δειξουμε οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι! θα χρειαστει βοηθεια στην οικονομικη στηριξη,για εξετασεις, φαρμακα, καλη τροφη, πιθανη νοσηλεια, και φιλοξενια σε πανσιον. Και φυσικα αν η Αργυρουλα βγει μαχητρια μια οικογενεια, να νιωσει οση αγαπη της ελειψε και της λειπει! Να μην βγει στον δρομο! Ενα σπιτακι για το κοριτσι μας! (Φιλοζωικο σωματειο Κερατεας Προκρις 5172/2008) 6974521052

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.