Δύο πλήρως εξοπλισμένοι οικίσκοι στο Ασκληπιείο Βούλας




Με δύο νέους, σύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους και λειτουργικούς οικίσκους -που περιλαμβάνουν από δύο εξεταστήρια ο καθένας- θωρακίζεται από σήμερα το Ασκληπιείο Βούλας.

“Για την ακόμα πιο αποτελεσματική, πιο άμεση και πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της πανδημίας και της περίθαλψης συμπολιτών μας με συμπτώματα covid-19” αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

“Έτσι, σε συνδυασμό με την υλοποίηση της (μετά από πολλά χρόνια) ανακαίνισης και ενίσχυσης σε εξοπλισμό του κτιρίου «Αθανασάκειο» (ένα κτίριο που ήταν για χρόνια παραμελημένο), δημιουργείται στο Γ.Ν. «Ασκληπιείο» ένας πρότυπος και ακόμα πιο υψηλού επιπέδου επιδημιολογικός μηχανισμός.

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη χρηματοδοτική πηγή και να καταθέτουμε την ψυχή μας για να βλέπουμε καθημερινά το Ασκληπιείο μας να αλλάζει.



Όλοι μαζί, ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είμαστε μια γροθιά!
Ένα ακόμη μεγάλο, προσωπικό, «ευχαριστώ» στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αιγέας» για τη συνεργασία, τη βοήθεια, τη σημαντική και αυτή δωρεά”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.