Δεν άντεξε η “Αργυρούλα” που βρέθηκε κρεμασμένη στην Κερατέα




(Aνακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας Προκρις)

Δυστυχως η Αργυρουλα δεν ειναι μαζι μας! Δεν τα καταφερε. Η καρδουλα της την προδωσε και μαζι με εκεινη και μας που πιστεψαμε οτι θα τα καταφερνε και θα εβγαινε νικητρια! Δεν αντεξε το αδυνατο κορμακι της, οσο κι αν προσπαθησαμε, να την κρατησουμε κοντα μας! Η καρδουλα της επαψε να χτυπα…! Κουραστηκε, για μερες να ειναι κρεμασμενη, στη ζεστη,στη βροχη, στον αερα,χωρις φαγητο και νερο! Προσπαθησαμε Αργυρουλα! Σε βρηκαμε αργα , κοριτσακι μου! Θελουμε να ξερεις,οτι σχεδον ολη η Ελλαδα ενδιαφερθηκε για σενα!

Υπηρξαν οικογενειες που θελησαν να ανοιξουν την αγκαλια τους και να σου χαρισουν την ασφαλεια και την αγαπη που σου ελλειπε! Ανθρωποι απο Αμερικη, Αγγλια, Ολλανδια,Βουλγαρια,Αυστραλια,πηραν σημερα τηλεφωνο για να μαθουν για σενα! Να μαθουν για την δικη μας Αργυρουλα! Ανθρωποι που απο το υστερημα τους θελησαν να την βοηθησουν! Δυστυχως….εφυγε εγινε αγγελουδι! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ…!!! Οσοι καταθεσαν καποιο ποσο για την μικρη μας θα χρησιμοποιηθει για τον ΜΑΧ που βρεθηκε σημερα σε πολυ ασχημη κατασταση.

Παρακαλουμε αν καποιος σε μνημη της Αργυρουλας θελει να βοηθησει καποιο αλλο αδεσποτακι η και τον ΜΑΧ μπορει να μας στειλει μηνυμα, Μπορει εμεις να μην παμε στον Παραδεισο, αλλα ΕΣΥ που κρεμασες το σκυλακι θα πας στην Κολαση. Φροντισε μην συναντηθουμε μονο!!!!!!!!!Εισαι ελευθερη κοριτσι μου, χωρις καμμια θηλια στον λαιμο σου!



Δεν θα ξαναπεινασεις, δεν θα διψασεις ξανα! Για μια ολοκληρη μερα σε αγαπησε ολη η Ελλαδα, εκλαψε για σενα, πονεσε για σενα, προσευχηθηκε για σενα! Για ολους μας θα εισαι η Αργυρουλα μας!! Καλο δρομο να εχεις αγγελε μας! Σας ευχαριστουμε ολους! (Φιλοζωικο σωματειο Κερατεας Προκρις) Τηλ 6974521052 6976931031

https://www.facebook.com/prokris.filozoiki/posts/2873923296172703

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.