Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στο 3ο Athens Investment ForumΣτη μετάβαση του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην ψηφιακή εποχή αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Μητρόπουλος, μιλώντας στο πλαίσιο του 3ου Athens Investment Forum, στην ενότητα Digital – Ψηφιακός Μετασχηματισμός «Η Ελλάδα στην Ψηφιακή Εποχή».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ενταχθεί στον συνολικό σχεδιασμό και λειτουργία για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. «Οποιαδήποτε λειτουργία μας μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο ανά τον κόσμο, με έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος περιγράφοντας το επίπεδο του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει επιτύχει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.


Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)
Όπως τόνισε, μέσα από συνεχείς και στοχευμένες επενδύσεις σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει σημειώσει αυξημένη παραγωγικότητα και υψηλότερη ικανοποίηση κι εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών.

«Ο επιτυχημένος ψηφιακός μας μετασχηματισμός έγινε ιδιαίτερα εμφανής την περίοδο του lockdown, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πελάτες μας είχαν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, γεγονός που τους προσέφερε μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό έγινε εμφανές και στα αποτελέσματά μας, τα οποία μετά από μια αρχική πτώση λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελικά διαμορφώθηκαν υψηλότερα σε σχέση με το διάστημα πριν την πανδημία», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

«Ο επιτυχημένος ψηφιακός μας μετασχηματισμός έγινε ιδιαίτερα εμφανής την περίοδο του lockdown, κατά την οποία οι πελάτες μας είχαν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή, γεγονός που τους προσέφερε μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό έγινε εμφανές και στα αποτελέσματά μας, τα οποία μετά από μια αρχική πτώση λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελικά διαμορφώθηκαν υψηλότερα σε σχέση με το διάστημα πριν την πανδημία»

Γιάννης Μητρόπουλος

Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ ανταγωνιστικό  πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η Φυσικό Αέριο  Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.

Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και  συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της  δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις  συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η Mondial Assistance και η Interamerican, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας  ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα  υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και  εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες  ανάγκες. Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική,  συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των  πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X