Συνελήφθη η καθηγήτρια που δεν φορούσε μάσκα σε λύκειο στον Υμηττό (VIDEO)




Στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης οδηγήθηκε η καθηγήτρια που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη σε λύκειο στον Υμηττό.

Οι μαθητές της έκαναν παρατήρηση να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου για τη χρήση μάσκας μέσα στην αίθουσα με τα παιδιά να διαμαρτύρονται, να βγαίνουν από την τάξη και εκείνη τους έβαλε τελικά απουσία.

Σχηματίζεται τελικά δικογραφία σε βάρος της, ενώ η συγκεκριμένη καθηγήτρια είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού πέρασε Πειθαρχικό για ανάλογο παράπτωμα.

Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές τόνισε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».



Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορονοϊού και ιδεολογικά είναι αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Λέει δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» αναφέρει στο MEGA ένας μαθητής του σχολείου.

Δεν συμμορφώνεται με τίποτα
Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της είναι καθημερινές ακόμα και από τον Διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώνεται.

Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατάει ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Οι μόνες αποστάσεις που κράτησε ήταν όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει τη στάση της, απαντώντας: «No comment».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, αφού στις συστάσεις που τις γίνονται, η καθηγήτρια απαντά με απουσίες. «Πήγαμε να της μιλήσουμε και μας πέταξε έξω από την τάξη» ανέφερε ένας μαθητής.

Αποχή από τους μαθητές
Οι μαθητές αναγκάστηκαν να κάνουν αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και πάλι εμφανίστηκε στο μάθημα χωρίς μάσκα.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, φοβούνται για τη διασπορά του κορονοϊού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι. Μάλιστα οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έμειναν εμβρόντητοι με την απάντησή της: «Πάρτε μου μάσκαρα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.