Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση – καρμανιόλα στα σύνορα Γλυφάδας – Βούλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοβαρό τροχαίο έγινε για μια ακόμη φορά στην επικίνδυνη διασταύρωση Πρ. Πέτρου – Στρ. Παπάγου, στα σύνορα Γλυφάδας – Βούλας.

Μια μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε 16χρονος, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Ο 16χρονος που δεν φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Nοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο Ασκληπιείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή των 750 κυβικών ήταν του πατέρα του νεαρού.

Δείτε τι αναφέρει ο Δημήτρης Μαλτέζος διαχειριστής του “Forum των 3Β” , o οποίος βρέθηκε στο σημείο:

Dimitris Maltezos



Δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα ου κυρίου με τη mercedesΔεν πλησίαζε το σημείο που ήταν χτυπημένο το παιδί.Έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ.Φώναζε συνέχεια: είναι καλά το παιδί? Συνέχεια όμως. Του έλεγαν ότι είναι καλά και αυτός ξαναρώτηουσε με αγωνία.Σαν να πίστευε ότι δεν του λένε την αλήθεια.Του έλεγε ο κοσμος: δεν εφταιγες εσύ και εκείνος φωναζε: δεν με νοιάζει… Είναι καλά ο παιδί?Ηταν σε τετοια κατασταση που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο πατέρας…Πραγματικά ήθελα να τον πάρω αγκαλιά για την ανθρωπιά του…Τι έφταιγε ο ανθρωπάκος που θα του “έκλεινε το σπιτι”” Είναι και αυτός θύμα…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.