Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό




Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη στο clasico και την πήρε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 79-72, επιβεβαιώνοντας την επιλογή του άσου.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Οι καλύτερες νεες στοιχηματικες ιστοσελίδες στοιχήματος

Πριν περάσουμε στο σημερινό pick, θυμίζω τη δυάδα από την Τουρκία που έχει πονταριστεί από την Πέμπτη και κρίνεται σήμερα με τις νίκες των Τόφας και Καρσίγιακα. Η δυάδα πλήρωνε 2.43 την Πέμπτη και τώρα βρίσκεται στο 2.10.



Οχτώ μήνες μετά τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος, σήμερα αρχίζει επιτέλους και η Basket League, με την επιλογή μας να έρχεται από τον αγώνα Χαρίλαος Τρικούπης-Άρης. Η νεοφώτιστη ομάδα του Μεσολογγίου, που θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο του Αγρινίου, θεωρείται από πολλούς η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και ο Ντίνος Καλαμπάκος καλείται να κάνει το… θαύμα του για να την κρατήσει στην κατηγορία.

Ο Άρης από την άλλη, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, κατάφερε να χτίσει μία αξιόμαχη ομάδα, η οποία στηρίζεται στην εμπειρία. Από όσα έχουμε δει στα φιλικά, αλλά και στο πρώτο επίσημο ματς με τον Ιωνικό για το Κύπελλο, ο Σάββας Καμπερίδης προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του μέσα από την άμυνα, καθώς δυσκολεύεται να ανέβει ψηλά στο σκορ και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει και στο Αγρίνιο.

Αν και δεν μου αρέσει να ποντάρω στις πρεμιέρες, περίμενα το line αρκετά πιο χαμηλά από τους 153.5 πόντους, οπότε θα το επιλέξω το Under, περιμένοντας ένα παιχνίδι που ο νικητής δεν θα ξεπεράσει τους 70-75 πόντους.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά της Basket League στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.