Παλαιό Φάληρο: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Καϊμάκης




Εντελώς απροσδόκητα, έφυγε για πάντα, από την ζωή, ο φίλος και συνάδελφος στην Ο.Α… ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙΜΑΚΗΣ. Είχε προσληφθεί το 1973 στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως μηχανικός αεροσκαφών (ΙΕΡΑ) και επί σειρά ετών εργάστηκε στα συνεργεία Οργάνων της τεχνικής διεύθυνσης.

Εξαίρετος σαν χαρακτήρας, ήπιων τόνων διακριτικός στην συμπεριφορά του. Δραστήριο μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος της ΟΑ, με έντονη πολιτική δράση. Επι σειρά ετών, εκλέχθηκε μέλος της διοίκησης της ΕΠΤΑΟΑ, και εκπρόσωπος των μηχανικών α/φων στο Ε.Κ.Α. και την Ο.Σ.Π.Α.Μέλος της διοίκησης του ΠΟΛΚΕΟΑ, και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Διακρινόταν για την κριτική του σκέψη , και την ουσιαστική του παρέμβαση στην πολιτική, στον πολιτισμό, στα οικολογικά ζητήματα.

Έδωσε μάχες για τα πολιτικά ζητήματα στρατευμένος πάντα στην αριστερά.Υπήρξε οργανωμένο μέλος του Κ.Κ.Ε Εσωτερικού, της Α.Κ.Ο.Α. του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.Μετά την συνταξιοδότηση του, απ’ την Ο.Α. αφιέρωσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του,στην προώθηση θεμάτων που βελτίωναν την ζωή των κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου, τα οποία προωθούσε με συλλογική προσπάθεια, στο δημοτικό συμβούλιο, του δήμου.

Εν μέσω πανδημίας και με όλες τις προφυλάξεις τον αποχαιρετούμε , φίλοι ,συνάδελφοι και σύντροφοι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις 5.30 μ.μ. στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου..



Στους οικείους του τα θερμά συλληπητήρια ολόκληρης της Ολυμπιακής οικογένειας.Καλό ταξίδι ….ΤΑΚΗ…Θα σε θυμόμαστε πάντα……

ΦΩΤΟ..Ο Τάκης ΚΑΙΜΑΚΗΣ, σε παλαιότερη, φωτογραφία του, πάντα χαμογελαστός.. (Πηγή: Αναγεννηση του Πολκεοα)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.