Ο Δήμος Ωρωπού πενθεί την απώλεια εργαζομένου στην υπηρεσία καθαριότητας




Ο Δήμαρχος Ωρωπού, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και η διοίκηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου πενθούν την απώλεια του Χρήστου Παπαδόπουλου και εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τους συγγενείς του.

Ο 46χρονος Χρήστος Παπαδόπουλος κατάγονταν από την Πάτρα και εργάζονταν στην υπηρεσία του Δήμου από τον Μάιο του 2020.

Έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από το απορριμματοφόρο εν ώρα υπηρεσίας στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020 κατά τη διάρκεια δρομολογίου περισυλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Λίτσας, ο προϊστάμενος καθαριότητας Ηλίας Φώτος καθώς και τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος του απορριμματοφόρου. Αρχικά ο Χρήστος Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.



Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Λίτσας δήλωσε: «Όλοι είμαστε συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι με το περιστατικό και την απώλεια ενός “δικού μας” ανθρώπου. Από την πρώτη στιγμή προσφέραμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν αλλά ήταν αργά. Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν έναν καλό και άξιο συνάδελφο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Χρήστου»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.