Να μυρίσουμε τα νύχια μας




Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Σου βρήκαμε τις καλύτερες στοιχηματικες εταιριες με cash out

Άρχισαν ξανά τα όργανα στην Ισπανία με την Αλκορκόν να μπαίνει πρώτη στη σοβαρή δίνη του Covid-19. Τα 4 κρούσματα του περασμένου Σαββάτου χτες βράδυ έφτασαν τα 16 και λογικά θα αναβληθεί ο αγώνας της. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσει και τους «ψεκασμένους». Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα άλλους 6 αγώνες με αρκετές ιδιαιτερότητες σε όλα τα ματς, την εξής μία, το ροτέισον που θα γίνει. Οι προπονητές όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να στρώσουν ενδεκάδες, αλλά το πρόγραμμα δεν τους αφήνει. Πολλές ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες και το επιβαρυμένο πρόγραμμα επιβάλλει αλλαγές.

Είναι που είναι… σταυρόλεξο η κατηγορία, τώρα γίνεται ακόμα χειρότερη η κατάσταση. Τα ακαταλαβίστικα αποτελέσματα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν. Η προσαρμογή όλων μας ανεξαιρέτως στη νέα κατάσταση δεν είναι εύκολη. Όσοι διαβάζουν και ταυτόχρονα βλέπουν τους αγώνες καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ. Οι αποδόσεις που βγαίνουν είναι ενδεικτικές χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.



Το ματς που με απασχολεί είναι αυτό της Αλμερία με την Καρταχένα. Η Αλμερία του ιδιοκτήτη Σαουδάραβα κροίσου Σείκχ, όπως σας έχω γράψει από καιρό σε καιρό έχει σπρώξει μεγάλο πακέτο και φέτος, σε μία προσπάθεια η ομάδα να κερδίσει την κατηγορία. Υπάρχει το μέγα πλεονέκτημα ότι έχουν αποκτηθεί εξαιρετικά ποιοτικοί παίκτες, αλλά και το επίσης μέγα μειονέκτημα ότι είναι «πιτσιρικαρία». Η Αλμερία έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλη την Ισπανία (μ.ό. 24 χρόνια), που σαφώς επηρεάζει διότι στερείται εμπειρίας. Η Καρταχένα είναι νεοφώτιστη μεν, αλλά φρόντισε να εντάξει στο ρόστερ της παίκτες τεράστιας εμπειρίας, με εκατοντάδες παιχνίδια στα πόδια τους στη κατηγορία. Τρανό παράδειγμα ο αγέραστος Ρούμπεν Κάστρο.

Η Αλμερία και ιδίως ο προπονητής της είναι υπό πίεση μεγάλη αποτελέσματος. Αν στραβώσει και σήμερα ο Σαουδάραβας μπορεί να αγριέψει και να «αποκεφαλίσει» τον προπονητή. Ο κροίσος εξάλλου το έχει χόμπι να αλλάζει προπονητές (αλλά και ποδοσφαιριστές) για πλάκα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ροτέισον της Καρταχένα, διότι προφανώς και δεν έχει το ίδιο βάθος στο ρόστερ της σε σχέση με την Αλμερία. Οι ενδεκάδες που θα ξεκινήσουν θα κρίνουν πολλά, οπότε σε μας μένει να… μυρίσουμε τα νύχια μας και να μαντέψουμε τι θα γίνει.

Θυμίζω ότι πριν εκατοντάδες χρόνια, όταν οι αντίστοιχοι στοιχηματζήδες στη αρχαία Ελλάδα ήθελαν να στοιχηματίσουν, τρέχανε στα μαντεία για να βρουν τους νικητές των Ολυμπιακών αγώνων. Στα μαντεία λοιπόν οι ιέρειες, πριν προβλέψουν τους νικητές των αγώνων, βουτούσαν τα δάχτυλά τους σε ένα υγρό που φτιαχνόταν από δαφνέλαιο. Στη συνέχεια έφερναν τις άκρες των δαχτύλων τους κοντά στη μύτη τους για να εισπνεύσουν το υγρό. Έπεφταν σε ένα είδος ύπνωσης (δηλαδή μαστούρα), αλλά έδιναν την εντύπωση ότι μύριζαν τα νύχια τους και στη συνέχεια προέβλεπαν το μέλλον. Έτσι έκανα και εγώ. Τα έβαλα σε σκέτο ελαιόλαδο διότι που να βρω δαφνέλαιο και ιέρεια τέτοια ώρα, όλα μόνος τα έκανα και ίσα που ανέβασα το κείμενο διότι πέφτω σε ύπνωση και εγώ (από κούραση όμως). Μαντεύω λοιπόν πως η Καρταχένα θα αφήσει την εμπειρία της στο πάγκο και η Αλμερία θα κάνει ταυτόχρονα καλό ματς.

Διαβάστε περισσότερα για την Σεγούντα Ντιβιζιόν στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.