Mπλόκο της Τροχαίας στο Ribas – Η στιγμή που σταματούν «φτιαγμένο» αυτοκίνητο (VIDEO)




Μεγάλη επιχείρηση στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης από την Τροχαία κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 τα ξημερώματα της Κυριακής (18/10), με τους «κοντράκηδες» να πέφτουν σε… μπλόκο!

Η επιχείρηση, όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα, ήταν πολύ μεγάλη, με αστυνομικούς να «τη στήνουν» και να κρύβονται σε επιλεγμένα σημεία, μετά από επικίνδυνες στροφές, κάνοντας τσακωτούς ουκ ολίγους… βιαστικούς οδηγούς.

Στην κάμερα, μάλιστα, καταγράφηκε η στιγμή, που ένα γκρι «φτιαγμένο» αυτοκίνητο έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και «κοκκαλώνει», όταν του κάνουν νόημα οι αστυνομικοί να σταματήσει.

Λίγο αργότερα, ομάδα νεαρών με μηχανές διέσχισε με ταχύτητα την περιοχή. Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι, επίσης με μηχανές, τους σταμάτησαν λίγο παρακάτω και τους οδήγησαν στο σημείο ελέγχου, για να τους βεβαιώσουν τις παραβάσεις.



Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 17-18/10/2020 ειδική εξόρμηση, σε διάφορα σημεία της Αττικής (Νέα Θηβών & Ραδιοφωνίας, Λ. Σχιστού, Αττικού Άλσους & Έβρου, Θέατρο Λυκαβηττού, Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου [Λιμανάκια- RIBAS ], έξοδο Αττικής οδού-Παλλήνη, Περιφερειακή Αιγάλεω,).

Ειδικότερα κατά την ανωτέρω δράση, βεβαιώθηκαν -334- παραβάσεις, ως ακολούθως:

(68) για υπερβολική ταχύτητα
(37) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
(34) για υπερβολικό θόρυβο
(20) για μη χρήση κράνους
(5) για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ)
(9) παραβάσεις ΚΤΕΟ
(24) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
(6) για παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων
(5) για στέρηση καθρεφτών οχημάτων
(4) για επίδειξη ικανοτήτων
(3) για μέθη
(3) για διενέργεια επικίνδυνων ελιγμών
(2) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
(114) για λοιπές παραβάσεις της τροχαίας νομοθεσίας
Αφαιρέθηκαν -97- άδειες ικανότητας οδήγησης, -91- άδειες κυκλοφορίας και -38- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακόμη ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα -41- οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.