ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ: Ποιος είναι ο «Βλάσης Παπαχρήστου» κ.Αραμπατζή;
Aνακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ηλιούπολης ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ:

H «ΠΟΛΙΤΙΚH» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Με την εκλογή Χατζηδάκη ο κ. Αραμπατζής θέλησε να αναδειχθεί με επιθετικό τρόπο, σαν η πιο δραστήρια και σκληρά αντιπολιτευόμενη παράταξη και τελικά εξελίχθηκε στον πιο κακόβουλο παράγοντα μέσα στα ΔΣ, που διαρκώς προκαλεί εντάσεις και καθυστερήσεις στις διαδικασίες με εμμονικές ενστάσεις και προσωπικές επιθέσεις.

Στην ιστορία της Ηλιούπολης θα μείνει η παρενόχληση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και οι τραβηγμένες από τα μαλλιά ενστάσεις του στην Αποκεντρωμένη, που με γραφειοκρατικές αιτιολογίες και διαδικασίες, στην πράξη εμποδίζεται η ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Καθυστερεί η αναμόρφωση προϋπολογισμού, η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, με αποτέλεσμα να καθυστερούν διαγωνισμοί και έργα, η επίλυση τοπικών προβλημάτων, μέχρι και η ενίσχυση απόρων συνδημοτών τίθεται σε κίνδυνο.

Η επιδίωξη του κ. Αραμπατζή να εμποδίσει το έργο της Δημοτικής αρχής στρέφει εναντίον του την τοπική κοινωνία και τελικά θα πέσει στο κενό.Στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Αραμπατζής έχει επιλέξει να παρεμβαίνει με ένα «περίεργο» και επιλήψιμο τρόπο, χρησιμοποιώντας προφίλ ανύπαρκτων πολιτών, που τάχα «αρθρογραφούν», αναδημοσιεύουν άρθρα και ειδήσεις στο site του και σε ομάδες της πόλης και «συζητούν» με πολίτες στο διαδίκτυο.

Μήνες τώρα ο «Βλάσης Παπαχρήστου», παίρνει θέση επί παντός επιστητού, σχολιάζει με μια απίστευτη γραφειοκρατική προσέγγιση τις αναρτήσεις της δημοτικής αρχής, στην προσπάθειά του να την φθείρει με επικρίσεις, υπαινιγμούς και μειωτικές εκφράσεις. Προφανώς και δεν μας ενοχλεί η όποια κριτική με επιχειρήματα, αλλά και μόνο το ότι γίνεται από ανύπαρκτο πρόσωπο δημιουργεί ζήτημα ηθικής τάξης, αφού ακόμα και καλόπιστοι συμπολίτες κάνουν διάλογο νομίζοντας ότι πρόκειται για συμπολίτες.

Ο κ. Αραμπατζής σαν επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη που θέλω» έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί και να απαντήσει δημόσια:• Γιατί επέλεξε αυτού του είδους την λαϊκιστική και αναξιοπρεπή «αντιπολίτευση», που τελικά παρεμποδίζει και βλάπτει το έργο του Δήμου? • Ποια πολιτική τακτική εξυπηρετούν αυτές οι μέθοδοι και τι κρύβεται πίσω από αυτά τα fake προφίλ που χρησιμοποιεί?

• Γιατί οι δημοτικοί του σύμβουλοι δεν ασκούν το θεσμικό δικαίωμα της κριτικής και γιατί συναινούν στην χρήση των ψευδο-προφίλ?

• Γιατί ενώ επικαλείται συνεχώς την σοβαρότητα, την διαφάνεια, την ειλικρίνεια και τη νομιμότητα επιλέγει τέτοιες σκοτεινές μεθόδους?

• Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο «Βλάσης Παπαχρήστου» και γιατί τον έχει συνδιαχειριστή στην ομάδα του «City of Ilioupolis – Το group της πόλης μας»?

Η δημοτική αρχή αρνείται να αναπαράγει τις συμπεριφορές του τέως δημάρχου, που μπλοκάριζε στις σελίδες του κάθε «ενοχλητικό» κριτή και έτσι δεν φιλτράρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν εμποδίζει τα επικριτικά σχόλια, με εξαίρεση μόνο τα υβριστικά !Η Δημοκρατία και η Διαφάνεια διευρύνονται στον Δήμο και στα πολιτικά του όργανα, τίποτα πια δεν θυμίζει τις «θαυμαστές» ημέρες του παρελθόντος και ο λαϊκιστής γραφειοκράτης μαζί με τα τρολ του θα βρουν την θέση που τους αξίζει!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.