Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στην Καλλιθέα




Οι σημαίες της JYSK θα κυματίζουν από τις 22 Οκτωβρίου και στην Καλλιθέα, ημέρα εγκαινίων του καταστήματος JYSK Καλλιθέας

Η Καλλιθέα αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 39 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα. Με τα εγκαίνια του καταστήματος της Καλλιθέας η JYSK Ελλάδας βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την επίτευξη αυτού του ιστορικού για την εταιρεία στόχου.

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Με το νέο κατάστημα η JYSK ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα και πλέον είμαστε πολύ κοντά στο στόχο των 40 καταστημάτων στην πενταετία. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Σύντομα ένας νέος κύκλος επέκτασης θα ανοίξει καθώς στόχος μας για τη δεύτερη πενταετία είναι να φτάσουμε σε όλους τους μεγάλους δήμους και πόλεις της Ελλάδας».

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Καλλιθέα αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στη Χαροκόπου 87, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.



Οι πελάτες στο νέο κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος της JYSK είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και τις υπηρεσίες Click & Collect και Παραλαβή από κατάστημα.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Καλλιθέα

  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στη Χαροκόπου 87.

Σχετικά με τη JYSK GROUP

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.900 καταστήματα και  24.000 υπαλλήλους σε 51 χώρες. Στη Γερμανία τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.