Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας αποχαιρετά τον Μπάμπη ΤσακηρίδηΜε πραγματική οδύνη πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο το θάνατο του πρώην και επίτιμου Προέδρου του συλλόγου μας Μπάμπη Τσακηρίδη. Ένας άνθρωπος ξεχωριστός, γεμάτος αγάπη και πάθος για το σύλλογό μας και την ποντιακή πολιτιστική παράδοση.

Ο Μπάμπης Τσακηρίδης γεννήθηκε στην Κοιλάδα Κοζάνης, από Πόντιους γονείς πρώτης γενιάς. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο φημισμένο Βαλταδώριο Γυμνάσιο Κοζάνης και αναχώρησε για το εξωτερικό απ΄ όπου επέστρεψε το 1970 προκειμένου να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά.


Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)
Η αγάπη του για τον Πόντο και την λαμπρή παράδοσή του και η διάθεσή του για ειλικρινή και ανιδιοτελή προσφορά, τον έκαναν να ασχοληθεί από νωρίς με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο μέσα από τα σωματεία βάσης.Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, διετέλεσε Πρόεδρος για την περίοδο 1996 – 1998, περίοδο κατά την οποία ο σύλλογός μας έκανε ένα τεράστιο βήμα προόδου και ανάπτυξης. Αφήνει πίσω του μια θαυμάσια οικογένεια και μια τεράστια παρακαταθήκη σε μας τους νεώτερους.

Πρόεδρε, καλό σου ταξίδι, σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X