Ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου στις μαθήτριες του 4ου Λυκείου Π.Φαλήρου




Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου διοργάνωσε στο 4Ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου ομιλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την καθιέρωση του Οκτωβρίου ως μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου.

Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος  ενώ ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης παθολογίας τραχήλου και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Δρ. Ευριπίδης Μπιλιράκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Λυκείου Παλαιού Φαλήρου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  που έχουν ορισθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. , παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου , του Διευθυντή του Λυκείου  Χαράλαμπου Τζελέπη  και εκπαιδευτικών ενώ οι μαθήτριες είχαν την δυνατότητα να θέσουν σχετικά ερωτήματα και απορίες.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εκδήλωση, αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιούνται για το θέμα από τον Δήμο και περιέγραψε τις πολιτικές πρωτοβάθμιας υγείας και πρόνοιας που ασκούνται από το Κ.Ε.Π. Υγείας και την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου.



Ο Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε την διεύθυνση του σχολείου για την ανταπόκριση, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που έχει η Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου με την σχολική κοινότητα για όλα τα θέματα και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια με σειρά ενημερωτικών ομιλιών για σημαντικά θέματα που απασχολούν τους μαθητές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.