Ένα ακόμη ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης για αθλητισμό, στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Βέμπο στην Ευρυάλη, δίπλα στον παιδότοπο, ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ περιμένει τους νεαρούς Γλυφαδιώτες να προπονηθούν για να γίνουν μικροί Γκάληδες!


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Όσο για τα παιδιά που παίζουν μπάλα μέσα στην παιδική χαρά, σύντομα θα βρουν την καλύτερη διέξοδο, καθώς δημιουργείται και γι αυτά ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, ακριβώς δίπλα ! Άλλος ένας αθλητικός πολυχώρος γεννιέται στην πόλη. “Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τα χρυσά χρόνια του μπάσκετ και το αγαπήσαμε, κάθε νέο γήπεδο μπάσκετ είναι και μια μικρή γιορτή !”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: “Στην περιοχή της Ευρυάλης – στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Βέμπο – στους ήδη υφιστάμενους αθλητικούς χώρους και στον παιδότοπο, προσθέσαμε ένα ακόμη ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ καθώς η ζήτηση για ποιοτικά ανοιχτά γήπεδα – ειδικά αυτή την περίοδο και λόγω της πανδημίας – αυξάνεται διαρκώς.

Για τους μικρούς μας φίλους ετοιμάζουμε μία ακόμα έκπληξη, καθώς ο χώρος με το χλοοτάπητα που βλέπετε στις φωτογραφίες δίπλα στο καινούριο γήπεδο μπάσκετ, είναι το υπό διαμόρφωση μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου για παιδιά. Έτσι και οι ίδιοι θα παίζουν το αγαπημένο τους σπορ και θα σταματήσουν και τα προβλήματα με τα παιχνίδια με μπάλα εντός της παιδικής χαράς που αρκετές φορές προκαλούν ενόχληση σε μικρούς και μεγάλους που βρίσκονται στον χώρο.

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη και όλους όσους εργάστηκαν με μεράκι και για αυτή τη καινούργια υποδομή. Σύντομα θα επανέλθουμε με νεότερα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, που συνεχώς εμπλουτίζονται και αναβαθμίζονται”.

.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ένα ακόμη ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 19/10/2020 at 10:27 μμ
    Permalink

    Μπράβο και γι αυτό το έργο. Αλλά ή πλατεία απέναντι από την Ευδαπ στην Παπανδρέου συνεχίζει ακόμα να είναι μέσα στην βρώμα. Μάλλον πρέπει να έρθει το υγειονομικό. Θα κολλήσουμε τίποτα. Ειδικά τώρα. Και αφήνουν τα σκυλιά επίτηδες ελεύθερα και κυνδυνευεις. Ούτε να περάσει κάποιος από εκεί είναι εύκολο. Μάλλον και η αστυνομία πρέπει να ειδοποιηθεί. Γιατί τόσα χρόνια όλα τ άλλα φτιάχνονται. Πάλι έβαλαν περιφράξεις αλλά κανείς δεν φτιάχνει τίποτα. Σαν το γεφύρι της Άρτας κατάντησε.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.