Ασκληπιείο Βούλας: Ο Πέτρος βγήκε νικητής




Ο 25χρονος Πέτρος από την Τήνο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας χτυπημένος από τον κορωνοϊό, χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα, τα κατάφερε και βγήκε σήμερα νικητής!

Η χαρά των γονιών του που ξενυχτούσαν γεμάτοι αγωνία στο πλευρό του δεν περιγράφεται με λόγια. Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, τα λέει όλα:

Ο Πέτρος με τους γονείς του και τον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη

Ο 25χρονος Πέτρος μας τα κατάφερε!Μετά από 14 ημέρες νοσηλείας, εκ των των οποίων τις 7 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid-19 του νοσοκομείου μας, βγαίνει σήμερα νικητής απέναντι στον #κορονοϊό.

Μαζί του, οι δυο υπέροχοι γονείς του που, όλες αυτές τις ημέρες -μαζί με μια ολόκληρη χώρα- αγωνιούσαν, προσευχόντουσαν, επικοινωνούσαν συνεχώς.



Ας γίνει το παράδειγμα και η περιπέτεια του Πέτρου διδαχή για όλους μας. Ο κορονοϊός υπάρχει και «χτυπά» τυφλά, δεν κάνει διακρίσεις.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου μας για τις καθημερινές υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει και σώζει ζωές

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.