Ας μη μιλά η καιροσκόπος κυρία Τασία




Η εκπρόσωπος του πολιτικού «όχι σε όλα», του δήθεν και της ψεύτικης αντιπολίτευσης στο παρελθόν, ανακάλυψε την κρυφή πολιτική γοητεία στις θέσεις του προσώπου, που με «κομματική συνέπεια» στόλιζε τα τελευταία χρόνια ως «ανόητο», «αφελή λωτοφάγο», «αμετροεπή» και «κυρ δικηγόρο»!!!

Το νομικό κ. Καραβέλο τον «ποιητή και υπέρμαχο» της αντίστασης κατά του Συστήματος, του Κορωναϊού, της Μάσκας, του Φόβου, του κ. Τσιόδρα, του κ. Χαρδαλιά, εσχάτως και δημάρχων της περιοχής του και πρόσφατα κατά του δικαιώματος να έχει ο κόσμος, χώρο για να θάψει γρήγορα και αξιοπρεπώς τον νεκρό του. Για να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να πάει να ανάψει το καντήλι και να φροντίσει τον τάφο του δικού του, όσο συχνά μπορεί δίπλα στην πόλη του. Θυμίζουμε τι έγραφε η κυρα-Τασία το 2015 για το νομικό του δήμου Ηλιούπολης:

«Οφείλουμε λοιπόν σε παλιούς συνοδοιπόρους να πούμε λίγα μόνο λόγια, αποφεύγοντας με πλήρη συνείδηση την αμετροέπεια που δυστυχώς χαρακτηρίζει τον λόγο τους……. όταν αναφέρονται στο ΚΚΕ. Γιατί τα σχεδόν 100 χρόνια ύπαρξης και δράσης του κόμματος μας, μας δίνουν την πείρα και την δυνατότητα να διακρίνουμε την σφοδρή ακόμη και πολεμική αντιπαράθεση, από την πολιτική χυδαιότητα και την πολιτική ανοησία…»

Και ακόμη:



«Μόνο οι σχεδιασμένα αφελείς και οι λωτοφάγοι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ξεδιπλώθηκε πριν το ξέσπασμα της καπιταλιστικής κρίσης στην χώρα και στην Ευρώπη! Η καπιταλιστική ανάπτυξη ήταν κυρ δικηγόρε, που κυοφορούσε και έφερνε μαζί της και τους δαίμονές της. Τον ανταγωνισμό, την φτώχια, τον πόλεμο!»

Τώρα η καιροσκόπος «συντρόφισσα» εκτιμά το δικηγόρο και μας «κάνει την τιμή» να ασχολείται με το «notia.gr», χωρίς να προσπαθεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά μας αλλά μιλώντας για άσχετα πράγματα και χρησιμοποιώντας μειωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς που θα «εκτιμηθούν» αναλόγως……

Σύντομα θα αποκαλύψουμε με τη δέουσα «τρυφερότητα» το παρελθόν, τις χάρες και τους σκελετούς στη ντουλάπα…..

Ο …πληρωμένος κονδυλοφόρος

(Σας γνωρίζουμε ότι ιδιοκτήτης του notia.gr, είναι η AMUSEMENTNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, και δεν έχει καμία εμπλοκή με το site σύμβουλος του δημάρχου Αλίμου, όπως γράφετε σε σχετική ανακοίνωση. Σε περίπτωση που επαναλάβετε τον συσχετισμό θα ακολουθήσουμε τη δικαστική οδό)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.