Άλιμος: Η οργή του Κονδύλη για το βίντεο που δείχνει “μπαχαλάκηδες” να προκαλούν καταστροφές σε σχολείο




Ένα βίντεο με νεαρούς να προκαλούν καταστροφές στο 1ο Λύκειο Αλίμου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση, οι “λεβέντες” κατέστρεψαν μια ολοκαίνουρια κατασκευή που προοριζόταν για να εξυπηρετεί ΑμεΑ.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι γείτονες που τους έβλεπαν να προκαλούν τις ζημιές, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία όμως δεν πήγε ποτέ στο σημείο.

Δείτε αναλυτικά:



ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ‘ΛΕΒΕΝΤΕΣ’ !

Θλιβερή κατάσταση, νέοι άνθρωποι να ‘εκφράζονται’ σπάζοντας και καταστρέφοντας, με τέτοιο τρομακτικό τρόπο. Τρομακτικό για τους γύρω τους, τρομακτικό και για αυτό που συμβαίνει μέσα τους…Θλιβερή κατάσταση, η Ελληνική Αστυνομία να μην εμφανίζεται ποτέ, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των πολιτών, που προφανώς τρομάζουν από τέτοια απρόκλητη βία.

Θλιβερή κατάσταση η απρόκλητη βία σε βάρος ενός σχολείου, η καταστροφή μιας ολοκαίνουριας κατασκευής, που προοριζόταν να εξυπηρετεί ΑμεΑ…

Οι ‘λεβέντες’ τα βάζουν με το σχολείο και σπάνε την τουαλέτα των ΑμεΑ. Θλιβερή κατάσταση και η ιδεοληψία ορισμένων παραγόντων της σχολικής κοινότητας, που αρνούνται την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας για τη νυχτερινή φύλαξη των σχολείων, κάνοντας λόγο για “Big Brother στα σχολεία” και διάφορα άλλα ανεκδιήγητα…Αυτό που βλέπετε στο βίντεο, δεν συνέβη μόνο εχθές στο 1ο Λύκειο. Συμβαίνει συχνά εδώ και αρκετό καιρό σε πολλά σχολεία του Αλίμου. Πολύ κρίμα για τον τόπο μας. Πολύ κρίμα και για τους ανθρώπους μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.