“Αγαπημένοι μας γονείς” – Η ανακοίνωση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης




Αγαπημένοι μας γονείς Η κατάληψη ξανάξεκινησε την Δευτέρα αφού έγιναν όλες οι διαδικασίες.

Την Παρασκευή μέλη του 15μελες πήραν 199 ΝΑΙ για την κατάληψη και 10 υπογραφές των Προέδρων των τάξεων. Συμφωνήσαμε να κλείσει το σχολείο για μια εβδομάδα αφού καταθέσαμε τα αιτήματα μας στον διευθυντή μας και στον Σύλλογο Γονεων.

Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και σας ευχαριστούμε την κατανόηση σας αν και θα περιμέναμε να μας σταθείτε όλοι και να μην υπάρχουν κάποιοι γονείς που μας χαρακτηρίζουν και μας κατηγορούν.

1.Τα 15αρια τμήματα είναι κάτι που το ζητάνε και οι καθηγητές μας.



2.Η τήρηση του πρωτοκόλλου covid-19, πρέπει να τηρηθεί για την υγεία όλων μας. Δυστυχώς κάποιοι καθηγητές δεν το τηρούν.Όταν το αναφέραμε στον κύριο Κουμαρόπουλο δεν μας είπε ότι λέμε κάτι λάθος.

3. Φωτοτυπίες δεν πρέπει να μοιράζονται! Μπορούμε να τις αντιγράφουμε η να στέλνονται με mail. Υπάρχει νομοθεσία για αυτό!

4.Ο χαρακτηρισμούς και ο στιγματισμός παιδιών, δυστυχώς γίνεται από καθηγητές. Σίγουρα δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε, αλλά θέλουμε κάτι να γίνει για αυτό. Αυτά αφορούν το σχολείο μας.

5. Ζητάμε καθαρίστρια από τον Δήμο.Είχαμε δυο και τώρα έχουμε μόνο μια.Δεν είναι λογικό αυτό, ειδικά τώρα που έχουμε πανδημία.Αυτό το έχει ζητήσει και ο Σύλλογος Γονέων και ο Διευθυντής του σχολείου από τον Δήμο.

6. Εμείς τα παιδιά της Γ γυμνασίου θέλουμε τα λεφτά της εκδρομής πίσω Ούτε ο Σύλλογος, ούτε ο διευθυντής μας, ούτε ο Δήμος κατάφερε να κάνει κάτι.

7. Έχουμε ζητήσει να μην γίνονται 7ωρα γιατί είναι πολύ δύσκολο και για εμάς και για τους καθηγητές μας να φοράμε την μάσκα σε συνεχόμενα 2ωρα. Ζητάμε να έχουμε μόνο 6ωρα.

Με αυτά τα θέματα λοιπόν ζητήσαμε να γίνει συζήτηση την Παρασκευή με τον κ. Συρίγο, μέλη του Συλλόγου Γονέων και του κ. Κουμαρόπουλου, του κ. Μπαλαφα και της κ Μαγκακη. Ο λόγος που δεν έγινε σήμερα είναι γιατί απεργούσαν οι καθηγητές μας. Εμεις αύριο θα είμαστε εκεί να συζητήσουμε και να δεσμευτούν τουλάχιστον για τα τέσσερα αιτήματα μας που είναι μπορούν να γίνουν.

Όπου τα περισσότερα τα θέλουν και οι καθηγητές (καθαρίστρια, 6ωρα).Αφού τα συζητήσουμε και δεσμευτούν θα ανοίξει το σχολείο όπως είπαμε.

Την Δευτέρα θα είμαστε πάλι όλοι στις τάξεις μας αλλά θα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε κάτι. Γιατί η κατάληψη έγινε για να κερδίσουμε και όχι να χάσουμε μάθημα όπως λέτε. Ακόμα κι εμείς που είμαστε στην κατάληψη, μάθημα κάνουμε. Και ο λόγος που δεν ανοίγει αύριο είναι γιατί θέλουμε το Σαββατοκύριακο να μαζέψουμε και να καθαρίσουμε το σχολείο και να το παραδώσουμε όπως πρέπει, γιατί είμαστε υπεύθυνα παιδιά και έχουμε παιδεία από τα σπίτια μας. Σας ευχαριστούμε πολύ. Το 15μελες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.