2ο Λύκειο Βούλας: Κρούσμα Covid–19 σε μαθητή
Κλειστά θα παραμείνουν για 14 μέρες δύο  τμήματα του 2ου Λυκείου Βούλας λόγω ύπαρξης κρούσματος σε μαθητή, έπειτα από απόφαση που έλαβε σήμερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η απόφαση αφορά τα τμήμα Β4 γενικής εκπαίδευσης και το Β Θετικό 2 Κατεύθυνσης και ελήφθη μετά την εκτίμηση κινδύνου που διενεργήθηκε σήμερα, όταν διαπιστώθηκε η ύπαρξη του κρούσματος. Από αύριο και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, οι μαθητές των τμημάτων που τίθενται σε αναστολή θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους με τηλεεκπαίδευση.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Από την πρώτη στιγμή της πληροφόρησης για την ύπαρξη του κρούσματος ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή, προέβη στην απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου και κάλεσε τους έξι καθηγητές που είχαν επαφή με τα συγκεκριμένα τμήματα καθώς και όλους τους εργάτες καθαριότητας του σχολικού συγκροτήματος να κάνουν μοριακό τεστ με έξοδα του Δήμου. Παράλληλα παρακολουθεί επικουρικά τις εξελίξεις και είναι στη διάθεση των αρμοδίων φορέων να συμβάλει σε οποιαδήποτε επιπρόσθετη ενέργεια κριθεί απαραίτητη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.