Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Πολιτιστικά και Αθλητικά προγράμματα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου




Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα γυμναστικής, παραδοσιακών χορών, θεατρικής παιδείας, μουσικών οργάνων (μπουζούκι, κιθάρα, πιάνο), μπάσκετ, όπως επίσης πλεξίματος και κεντήματος.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από 09:00 έως και 13:00 έως και 30/09 με ενδεχόμενη παράταση. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΟ.Α.ΚΕ (Μαρίνα Φλοίσβου) τόσο για την αποφυγή του συγχρωτισμού, όσο και για τη μείωση της προσέλευσης μεγάλων ομάδων στο Δημαρχείο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται από την κεντρική πύλη φορώντας μάσκα και να συμπληρώνουν το Έντυπο Αναφοράς, όπως ορίζουν οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Η Διοίκηση του ΠΟ.Α.ΚΕ οφείλει να ακολουθήσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα αθλητικά και πολιτιστικά πρωτόκολλα και να δημιουργήσει τμήματα με συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων αναλογικά με το χώρο της εγκατάστασης. Θα προηγηθούν οι συμμετοχές των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με ενδεχόμενο ένταξης και ετεροδημοτών.



Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας, παρακαλούμε να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

2. Αίτηση εγγραφής

3. Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή εναλλακτικά εκκαθαριστικό σημείωμα για την πιστοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας (αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα της διεύθυνσης κατοικίας)

4. Ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο (για τους συμμετέχοντες σε προγράμματα γυμναστικής και παραδοσιακών χορών)

5. Δύο (2) φωτογραφίες μικρές για την έκδοση ταυτότητας μέλους

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.