Θλίψη για τον θάνατο της δημοτικής συμβούλου Ζωγράφου, Μαρίας Γεωργίου
Σε ανακοίνωσή της για τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας Γεωργίου, η ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στην οποία ήταν μέλος, αναφέρει:

«Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε την συντρόφισσα Μαρία Γεωργίου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ, η οποία χτες το βράδυ έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή. Η συντρόφισσα Μαρία ήταν γραμματέας της ΚΟΒ Ιλισίων και δημοτική σύμβουλος Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».Η Τομεακή Επιτροπή Ανατολικών Συνοικιών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους γονείς, στα αδέρφια της και στον σύντροφο της.

Καλό σου ταξίδι συντρόφισσα Μαρία».

H 30χρονη Μαρία Γεωργίου, ήταν απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Θώδα

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο χαμό της Δημοτικής Συμβούλου Ζωγράφου Μαρίας Γεωργίου, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.
Πάντα μαχητική και επίμονη, εξέφραζε με θάρρος και σθένος τις απόψεις της για την πόλη του Ζωγράφου. Η απουσία της μας γεμίζει όλους θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.