Συνωστισμός σε club στην παραλιακή (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Χάος και απίστευτος συνωστισμός επικράτησε χθες σε γνωστό μαγαζί στο Φάληρο, μια μέρα πριν τα νέα περιοριστικά μέτρα στην Αττική για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με καταγγελίες, πολλά μαγαζιά δεν τηρούν κανένα μέτρο, κάνουν κρυφά πάρτι και ο κόσμος συνωστίζεται για ανεξέλεγκτο πάρτι… δίχως αύριο. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν ακόμη και… κρυφά πάρτι!

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr στο γνωστό μαγαζί υπάρχουν εκατοντάδες άτομα, το ένα δίπλα στο άλλο, όρθια, χωρίς να τηρείται κανένα απολύτως μέτρο.

Οι εικόνες προκαλούν εντύπωση, τη στιγμή που η Αθήνα είναι στο «κόκκινο» λόγω του κορωνοϊού.



Όπως λένε πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πάρτι σε αυτό το μπαρ όπως και σε αλλά στην παραλιακή, ξεκινάνε γύρω στις οκτώ το βράδυ και διαρκούν μέχρι τις δώδεκα, λόγω των περιορισμών.

Υπάρχουν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μαγαζιά τα οποία κρατούν τα ποτά και μετά τις 12!

Οι ίδιες πληροφορίες, μας λένε πως σε άλλα μαγαζιά κάνουν κρυφά πάρτυ σε κρυφούς ορόφους, ενώ σε άλλα μπαίνουν από την πίσω πλευρά του μαγαζιού, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις στήνονται μέσω Facebook σε κλειστές ομάδες και στέλνονται προσκλήσεις σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία είναι «γνωστοί -γνωστών» που δεν πρόκειται ποτέ να καλέσουν την ΕΛΑΣ και να καταγγείλουν τον απίστευτο συνωστισμό που δημιουργείται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων καταστημάτων μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να κλείνουν τα φώτα και τις πόρτες όταν η ώρα πάει 12 και μέσα στα μαγαζιά το πάρτι να συνεχίζεται κανονικά.
katastima3

«Περνάνε τα περιπολικά απέξω και βλέπουν σβηστά φώτα. Και μέσα γίνεται χαμός», καταγγέλλει στο protothema.gr επισκέπτης των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.