Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ
Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης συμμετέχει στο Πρόγραμμα ‘Υποτροφίες στους Δήμους 2020–2021’ του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ στοχεύοντας στην ενίσχυση του δικαιώματος όλων στην εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση.

Συγκεκριμένα προκηρύσσονται:

  •   2 ετήσιες υποτροφίες στο ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ
  •   2 πλήρεις ετήσιες υποτροφίες στο ΑΛΦΑ STUDIES – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από 19 Τομείς Σπουδών. Πιο αναλυτικά:

·         Διοίκηση και Οικονομία·         Ναυτιλιακά

·         Επισιτισμός και Τουρισμός

·         Υγεία

·         Φάρμακα και καλλυντικά

·         Ομορφιά

·         Διαιτολογία & Διατροφή

·         Παιδαγωγικά

·         Πληροφορική

·         Μηχανολογία

·         Εφαρμοσμένες Τέχνες

·         Δομ. Κατασκευές

·         Ηλεκτρολογία

·         Ασφάλεια Προσώπων & Υποδομών

·         ΜΜΕ

·         Πολιτισμός & Αθλητισμός

·         Αεροπορικές Σπουδές

·         Αγροτική Ανάπτυξη

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου των ετών 2019 ή 2020. Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί βάσει κοινωνικο – οικονομικών κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες του ΑΛΦΑ STUDIES – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 πρέπει να είναι απόφοιτοι Γυμνασίου ή Λυκείου, να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 16 – 55. Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί βάσει κοινωνικο – οικονομικών κριτηρίων.

Από τη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης υποτροφιών εξαιρούνται ήδη εγγεγραμμένοι ή και ενεργοί σπουδαστές στους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς φορείς. Οι ως άνω εκπαιδευτικοί φορείς διατηρούν το δικαίωμα να προσφέρουν κάποιο πρόγραμμα σπουδών, σε περίπτωση χαμηλής συμμετοχής ενώ ο υπότροφος μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο συναφούς εκπαιδευτικού αντικειμένου.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των επιλεγέντων υποτρόφων θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου. Ο δήμος υποχρεούται να αποστείλει στο ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ και στο ΑΛΦΑ STUDIES – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 λίστα με στοιχεία όπως, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας, email και τίτλο σπουδών όλων των υποψηφίων για τις υποτροφίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση από την Πέμπτη 10/09/2020 έως την Παρασκευή 18/09/2020 και ώρα 09:00πμ – 2:00μμ στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη (1ος όροφος) κατόπιν ραντεβού.

Τηλ: 210 9961973 ή 2132026090

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. Κανελλάκη Γεωργία 

Πατήστε εδώ για την αίτηση 

Πατήστε εδώ για τα δικαιολογητικά


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.