Σημαντική διάκριση για τον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Silver Βραβείο στην κατηγορία “Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες” των Fire and Emergency Excellence Awards, διεκδίκησε και κέρδισε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τα βραβεία που αφορούν τον ευρύτερο κλάδο των ασφαλών εγκαταστάσεων, επιβραβεύουν βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αποτελεί τον μοναδικό φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης ο οποίος κατάφερε ανάμεσα σε συμμετέχοντες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση να ξεχωρίσει για το επαγγελματικό του έργο και την επιστημονική του προσέγγιση, στο ιδιαίτερα ευαίσθητο και δύσκολο αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας και της Πυρασφάλειας.Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής απονομής των βραβείων είναι ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Ανώτατος Αξιωματικός Π.Σ., Καθηγητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας ΚΕ.ΜΕ.Α , ενώ η επιτροπή απαρτίζεται από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, εμπειρογνώμονες, ειδικούς κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβάλλοντος και αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος.

Tο βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός μαζί με τον επικεφαλής τηλεπικοινωνιών της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Σπύρο Μανίκα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.